Osnovan ogranak Medulin i održana radionica o komunikaciji

U subotu 9. ožujka u MO Pomer, osnovan je ogranak Medulin, deveti ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada u Istarskoj županiji. Za predsjednika ogranka izabran je Đorđe Kerić, za tajnika Damir Bubičić, te tri člana Izvršnog odbora: Željka Mufić, Ticijan Peruško i Bojan Lipić.

Prisutnima su se obratili kandidat za župana Istarske županije Ticijan Peruško i predsjednik podružnice Istarske županije Damir Ilić. Naglašene su smjernice za nadolazeće lokalne izbore i prioritete u budućem djelovanju ogranka te im poželjeli uspješan rad.

U kraćem nastupu, predsjednik ogranka se zahvalio na ukazanom povjerenju, predstavio plan aktivnosti u svezi sa pripremama za izbore za općinu Medulin na koje će ogranak izaći sa svojom listom za općinsko vijeće.

Također, istog je dana održana i radionica na kojoj su članovi ogranka Pula, Velka Grbić i Uzlatko Pintarić, svoje znanje o komunikaciji stečeno kroz rad i izobrazbu podijelili sa prisutnim članovima. Cilj radionice bio je pomoći manje iskusnim članovima stranke u savladavanju osnovnih komunikacijskih vještina pri pristupu ljudima u raznim situacijama.

Radionica je protekla u konstruktivnoj i ugodnoj atmosferi te kroz vježbu i simulaciju različitih životnih situacija kroz koje prolaze članovi ogranka u razgovoru s građanima kroz akcije uvježbavalo su se vještine komunikacije i pristupa.

| Broj posjeta: 1.179 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak Medulin i održana radionica o komunikaciji"

Imate li komentar?