Osnovan ogranak Korčula

U petak 5. travnja osnovan je sedmi ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Za predsjednika ogranka Korčula izabran je Baldo Pavlina, tajnika Marko Tasovac, u Izvršni odbor Ivica Žaknić, Zdravko Žaknić i Toni Roso.

Osnivačkoj skupštini prisustvovao je predsjednik podružnice Ivan Nikolić, koji je pozdravio okupljene članove u ime Stranke i poželio im uspješan rad te ih upoznao sa dosadašnjim aktivnostima Ogranaka i Podružnice u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Završnu riječ na Skupštini imao je predsjednik Ogranka Baldo Pavlina zahvalivši se svima prisutnima na ukazanom povjerenju i obećao promoviranje otvorenosti, demokratičnosti, transparentosti, istinitosti i zaštite produktivnog rada i zapošljavanja. Poticanje poduzetništva i inventivnosti, koristeći prirodne, povijesno – kulturne i ljudske potencijale općine Korčula.

Na skupštini se predstavio i nositelj liste za gradsko vijeće Boris Marelić koji će se u budućem radu zalagati za izradu Master plana općine Korčula u svrhu razvoja i zapošljavanja, snažnije infrastrukturno povezivanje sa županijskim središtem Dubrovnikom. Poticanje malog i srednjeg poduzetništva, zadrugarstva, ekološke proizvodnje, lake industrije te otvaranja poduzetničkih i gospodarskih zona. Ogranak Korčula na lokalne izbore izlazi samostalno sa listom za gradsko vijeće. (in)

| Broj posjeta: 746 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak Korčula"

Imate li komentar?