Obilazak Osječko-baranjske županije

Osječki ogranak hrvatskih laburista u subotu je na glavnom osječkom trgu posjetio predsjednik stranke Dragutin Lesar i predstavio akciju Zahtjevnica kojom laburisti traže od Hrvatskog sabora i Vlade da odmah pokrenu postupke promjene zakonskih propisa i omoguće ukidanje devizne klauzule, pravedno i pošteno provođenje ovrha kako bi bilo onemogućeno obuhvaćanje primanja građana iznad jedne trećine, te povratak u sustav generacijske solidarnosti onim osiguranicima koji nisu bili obvezni uključiti se u drugi mirovinski stup već su prijevarom namamljeni i u taj sustav pljačke.

Građani koji podržavaju akciju i Laburiste ima li su priliku razgovarati sa g. Lesarom te mu postavljati pitanja koja ih zanimaju te izraziti svoju podršku. Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar u Osijeku je održao konferenciju za novinare te komentirao i završetak pregovora i potpisivanje pristupnog ugovora s Europskom unijom do kraja godine.

Nakon ugodnog druženja na Trgu Ante Starčevića, održan je sastanak izvršnog odbora podružnice Osječko – baranjske županije na kojoj je Predsjednik stranke g. Dragutin Lesar govorio o predstojećim aktivnostima koje su vezane na parlamentarne izbore. Posebno je bilo inspirativno slušati iskustva g. Lesara iz kampanje “od vrata do vrata”. Ugodno druženje završeno je uz želje za sutrašnju uspješnu prazničnu radnu subotu u ostatku Slavonije. (BZ)

| Broj posjeta: 935 |

Želite li komentirati? Objava: "Obilazak Osječko-baranjske županije"

Imate li komentar?