Ne želimo plaćati skuplju vodu i odreći se svog prirodnog bogatstva

Na izvanrednoj skupštini Zagebačke županije u svezi nacrta uredbe o uspostavi uslužnih područja koje je uputilo resorno ministarstvo, a koje se stavlja u poziciju da gotovo svim vodoopskrbnim sustavima koji se nalaze na području Zagrebačke županije treba upravljati tvrtka iz grada Zagreba. To je samo još jedna cigla manje u zidu u smjeru preustroja županija i pokušaj usisavanja najbitnijih resursa Zagrebačke županije od grada Zagreba.

Vrlo bitno je bilo razumjeti da ove odluke i prijedlozi nadilaze političke stavove Stranaka, jer se radi o dobrobiti za cijelo stanovništvo naše županije i tu bi trebao biti jasan zaključak bez obzira kojoj političkoj stranci pripadate.

Naravno SDP je bio drugačijeg mišljena što je razumljivo, jer su pozicija u državnoj vlasti, samo se nameće pitanje koliko vode brigu o svojim građanima na nivou u županiji.

Klub Laburista u skupštini Zagrebačke županije glasao je ZA donošenje zaključka o potpisivanju Pisma namjere u kojoj ne želi potpasti pod upravljanje grada Zagreba.

Damir Hrdas,

Predsjednik podružnice Zagrebačke županije

Više informacija: http://zagrebacka.laburisti.com/vijesti/ne-zelimo-placati-skuplju-vodu-i-odreci-se-svog-prirodnog-bogatstva

| Broj posjeta: 755 |

Želite li komentirati? Objava: "Ne želimo plaćati skuplju vodu i odreći se svog prirodnog bogatstva"

Imate li komentar?