Načelniče, javite se!

Budući da matuljski načelnik uporno izbjegava odgovoriti na pitanja i otvorena pisma koja su mu uputili, članovi Ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada Matulji ga žele podsjetiti da Statut Općine koju on predstavlja kaže da mu je dužnost to učiniti u roku od 30 dana.

Ovim putem ga upozoravamo da na pismeni odgovor otvorenog pisma vezano za cijenu troškova “Ljetopisa 2011” čekamo već 4 i pol mjeseci! Kako je moguće da jedan načelnik izjavi takvu glupost da je dostava Ljetopisa bila besplatna? Ukoliko je čak i to točno, očito je da se radi o “mutnim poslovima”, pa očekujemo da nam direktor riječke poslovnice City Ex-a (firma koja je vršila dostavu) objasni svoju ulogu u tome, odnosno zašto radi protiv svoje firme?

Kako niti na otvoreno pismo vezano uz opsežne komunalne radove usred sezone u Matuljima nismo dobili odgovor, odlučili smo načelniku poslati prigodnu razglednicu kako bi ga podsjetili na njegovu dužnost, ali i kao prijedlog za sve naše turiste koji na razglednicama vole vidjeti “stvarno stanje” mjesta u kojem borave.

Drago nam je da je naša inicjativa postavljanja ciglica s logom laburista u nogostupe urodila plodom te su se oni počeli graditi, međutim Matulji su dobili još jedno gradilište u sezoni, a potpuno neshvatljivo je da se isti grade usred šume na cesti prema Bregima! Samo 100 metara od centra mjesta imamo ogromne rupe na nogostupima, bez znakova upozorenja, nastale zbog loše i ne do kraja izvedenih komunalnih radova. Zar je potrebno čekati da netko teže strada?

Kako nam ne bi rekli da samo kritiziramo, osmislili smo jedan pravi matuljski suvenir – bagerić s natpisom “Dobrodošli u Matulje!”. Pozivamo sve poduzetnike koji bi ovu ideju podržali te predlažemo otvaranje suvenirnice jer smo uvjereni u velik uspjeh prodaje nezaobilaznog objekta na matuljskim cestama.

Izvor: http://pgz.laburisti.com/nacelnice-javite-se/

| Broj posjeta: 879 |

Želite li komentirati? Objava: "Načelniče, javite se!"

Imate li komentar?