Medijska konferencija varaždinskih laburista

U utorak je održana pressica Hrvatskih laburista ogranka Varaždin nakon netom održanih izbora za Vijeća mjesnih odbora.

Branko Vukšić, jedan od podpredsjednika stranke, izrazio je zadovoljstvo rukovodstva izbornim rezultatom u Varaždinu. Smatra kako je šest izabranih vijećnika odličan rezultat za stranku koja postoji tek godinu dana s nedovoljno razvijenom logistikom i s gotovo nikakvim finacijskim sredstvima. Ustanovio je kako ovaj rezultat samo potvrđuje visoki rejting stranke u državi.

Predsjednik županijskog ogranka Božidar Kolarić zahvalio je svim građanima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su zaokružili listu Hrvatskih laburista. Također je pohvalio odličan rad domaćih laburista u pripremi za izbore.

Stjepan Bomeštar kao predsjednik varaždinskog ogranka naglasio je kako je stranka osvojila mjesta u svim odborima u kojima je prijavila kandidate. Podsjetio je na činjenicu da je izborni uspjeh izboren zahvaljujući entuzijazmu i zalaganju mladih i sposobnih ljudi i da je stoga spokojan što se tiče budućega razvoja stranke.

Na kraju nije zaboravio ponoviti ono što je čuo iz usta mnogih birača.

-Ovi izbori su najgore organizirani izbori na kojima sam ikada sudjelovao. Informiranost građana bila je mizerna pa je ionako slab interes za ove izbore rezultirao i mizernim odzivom.

| Broj posjeta: 958 |

Želite li komentirati? Objava: "Medijska konferencija varaždinskih laburista"

Imate li komentar?