Laburisti u Dalmaciji – sve nas više prepoznaju mladi

U Splitu je 26. studenog organizirano predstavljanje Plana A, kandidata X. izborne jedinice, te druženje s građanima na Rivi. Predstavljanju je sudjelovao veliki broj simpatizera i članova, a radost i nagrada truda rada na terenu, činjenica je da se sve više mladih odaziva i prepoznaje program koji nudi Hrvatski laburisti-Stranka rada, što se moglo vidjeti u dvorani Gradskog kazališta mladih.

Još jedan od pokazatelja bile su i tri studentice Filozofskog fakulteta u Splitu, koje su srčano i hrabro danima najavljivale dolazak Lesara u Split, noseći transparent na sebi i skupljajući simpatije građana, te mameći osmjeh na lica. Njihova fotografija mladih i ozarenih lica ujedno je i fotografija dana u Jutarnjem listu i Slobodnoj Dalmaciji. Svaka čast cure!

Druženje s građanima nastavljeno je na suncem obasjanoj Rivi uz fritule i suhe smokve, veselo i temperamentno kako i priliči Dalmaciji. Bilo je iznimno lijepo vidjeti suradnju IX. i X. izborne jedinice na terenu kao i veliki broj mladih i obitelji koji su potpisivali pristupnice na štandu.

Isti dan delegacija, istina bez predsjednika koji se vratio u Zagreb, ali predvođena našim dragim i vrijednim potpredsjednikom, Brankom Vukšićem, posjetila je i Vrgorac. Vrgorac je mjesto koje je, prije svega rodno mjesto Ante Buklijaša, 1. kandidata na listi za X. izbornu jedinicu, ali egzaktan i školski primjer biračkog inženjeringa za čiju izmjenu se zalažu Hrvatskih laburisti. Podaci koje su nam Vrgorčani iznijeli tijekom razgovora su poražavajući, ali nam je raspoloženje podiglo sučeljavanje upravo Ante Buklijaša u emisiji HRT-a koje smo odgledali zajednički s građanima Vrgorca.

U nedjelju 27. studenog kombi Laburista sa kandidatima iz SD županije i Brankom Vukšićem, praćen prvim zrakama sunca, uputio se u Dubrovnik, gdje se nastavilo druženje s kandidatima i članovima iz Dubrovnika. Oduševljen našim dolaskom gospodin Dželo Jusić nas je pozvao na kavu u kafić Talir napominjući kako iz navedenog kafića „odhode“ samo pobjednici. (SK)

| Broj posjeta: 1.587 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti u Dalmaciji – sve nas više prepoznaju mladi"

Imate li komentar?