Laburisti osvojili 6 mandata na izboru za vijeća MO grada Varaždina

Kao potpredsjednik stranke i predsjednik podružnice laburista Varaždinske županije zahvaljujem svim ljudima koji su nam dali glas na izborima za mjesne odbore održanim 29. svibnja u Varaždinu. Mi Laburisti prijavili smo liste na četiri mjesna odbora i u sva četiri prošli izborni prag.

Na dva mjesta sa po dvoje vjećnika, a na dva s jednim vijećnikom. Ocjenjujem to kao uspjehom obzirom da postojimo godinu dana, da smo bez novaca i infrastrukture koju tek gradimo.

>> Ukupan broj mandata kandidacijskih lista po mjesnim odborima (prema konačnim neslužbenim rezultatima)

Povukao bih samo jednu paralelu sa HSLS-om grada Varaždina. Grad Varaždin ima sedam gradskih odbora i devet prigradskih. U svih sedam gradskih odbora HSLS je izašao na izbore i osvojio ukupno dva mandata.

Slično je sa HDZ-om, HSP-om i HSS-om. Očekivano je pobjedila koalicija HNS-a i umirovljenika koja već godinama u Varaždinu ima izvrsne rezultate a rezultat koji je ostvario SDP čini mi se nije na razini rejtinga koji trenutno imaju.

Zahvaljujem javno i svim svojim ljudima koji su u doista ograničenim uvjetima dali sve od sebe. Ovakav rezultat daje nam pravo da se nadamo i dobrom izbornom rezultatu na parlamentarnim izborima ali nas obvezuje da se još bolje organiziramo i pripremimo. Mi smo snaga koja nezaustavljivo raste i kada se netko prvi puta pojavi na izborima na četiri mjesta i na sva četiri prođe izborni prag to je uspjeh. Još jednom hvala svima na trudu i glasu.

Božidar Kolarić

| Broj posjeta: 1.375 |

2 komentara u "Laburisti osvojili 6 mandata na izboru za vijeća MO grada Varaždina"

  1. Iskrene čestitke Varaždinskim laburistima :pint:

  2. Ajmoooooo 😀

    Da bi reč rekel!

    Romano

Imate li komentar?