Krenula akcija «Knjiga žalbe» u Rijeci

Dana 29. rujna, krenula je akcija «Knjiga žalbe» u Rijeci. Sama akcija trajati će svakodnevno do 6. listopada na Korzu ispred pošte u jutarnjem terminu od 9 do 12 sati, te u popodnevnom terminu od 16 do 19 sati. Akcija građanima omogućuje da iznesu primjedbe, pritužbe i negodovanja na račun rada prvenstveno lokalne samouprave sa gradonačelnikom na čelu, no i da ukažu na sve nedostatke života i rada u našem gradu.

Dakle, Hrvatski laburisti su se, kako na državnom nivou, tako i na našem lokalnom još jednom odlučili izaći među građane, poslušati njihove probleme, još jednom dokazati da smo javni servis građana, da nas zanima njihovo viđenje situacije u gradu, te da zajedničkim snagama utječemo na promjene u našem gradu Rijeci.

Prvog dana akcije unatoč lošem vremenu odaziv građana je bio zadovoljavajući, a otvaranje akcije popratili su i mediji. Građani su prilazili, dali su nam svoju podršku a dio ih je upisivao svoje primjedbe u «Knjigu žalbe». Ostali su svoje primjedbe iznosili usmeno u neposrednoj komunikaciji sa članovima. Uz «Knjigu žalbe» na štandu će se nalaziti i kutija u koju će svoje primjedbe moći ubaciti oni «sramežljiviji» građani koji će svoje primjedbe napisati kod kuće. Na kraju akcije takve primjedbe će se uvezati i skupa sa knjigom žalbe predati gradonačelniku Vojku Obersnelu. Nadamo se da će si gospodin gradonačelnik dati toliko truda i pročitati što građani Rijeke trebaju, što misle o načinu na koji se vodi grad i što ih smeta.

Ogranak Rijeka

| Broj posjeta: 754 |

Želite li komentirati? Objava: "Krenula akcija «Knjiga žalbe» u Rijeci"

Imate li komentar?