KOPRIVNICA Kavgić prepustio mjesto u Vijeću Siniši Bosancu

Siniša Kavgić, šef koprivničkih Laburista, prepustio je svoje mjesto u Gradskom vijeću Siniši Bosancu, obznanili su to danas Hrvatski laburisti.

– Svoj mandat stavljam u mirovanje, što znači da ću još više raditi na omasovljavanju stranke te prezentaciji naših ideja, za dobrobit svih građana Koprivnice – istaknuo je Kavgić, opovrgavajući kako će s njihova stranka s nekime koalirati.

– Vladajuća koalicija ima tanku većinu, 11 vijećnika, i više se neće moći komotno ponašati. Mi ćemo biti konstruktivna oporba, ali ne destruktivna, te ćemo i dalje ustrajati da sjednice Gradskog vijeća budu javne odnosno javno objavljivane na nekom od medija – objasnio je tajnik Darko Tetec, ističući zadovoljstvo rezultatima lokalnih izbora, na kojima su osvojili 1013 glasova.

– Slab odaziv na izbore pokazuje što građani misle o politici o gradu. No mi nećemo prestati raditi zato što su izbori završili, uvjerit ćemo ljude da smo opcija koju trebaju – kazao je Tetec.

Siniša Bosanac upozorio je pak na uzurpaciju medijskog prostora vladajućih, koja se plaća novcem poreznih obveznika, te je najavio da će već na prvoj sjednici zatražiti smanjenje naknade vijećnicima te za rad političkih stranaka.

– Naša stranka ne sugerira za koga glasati, već za koga ne, jer mi ovakvu vlast, koja ne radi za dobrobit svih građana, ne možemo podržati – objasnio je Bosanac.

Izvor: http://www.koprivnica.net/vijesti/vijesti-pregled/17864-Koprivni%C4%8Dki-Laburisti-Kavgi%C4%87-prepustio-mjesto-u-Vije%C4%87u-Sini%C5%A1i-Bosancu

| Broj posjeta: 734 |

Želite li komentirati? Objava: "KOPRIVNICA Kavgić prepustio mjesto u Vijeću Siniši Bosancu"

Imate li komentar?