Knjiga žalbe u Trogiru i Đulovcu

Ogranak Trogir je dana 6. listopada otvorio “Knjigu žalbe” za pritužbe, kritike, pitanja i prijedloge. Kao i na dosadašnjim akcijama građani su pokazali interes za ono što radimo, i u prva dva sata, njih petnaest je iskazalo što misli kroz “Knjigu žalbe na rad gradske vlasti”. Istovremeno smo provodili i kratku anketu gdje smo tražili da ocjene dosadašnji rad Gradonačelnika i Gradskog vijeća.

Akciju ćemo provoditi još dvije srijede u popodnevnim satima i slijedeću subotu. Po završetku ćemo obraditi anketu, a Knjigu žalbe predati gradonačelniku. Tokom akcije smo dobili i dva nova člana te podjelili nekoliko pristupnica. Na Gradskom Radiju Trogir smo govorili o akciji, na što se građani žale, i tome kako će laburisti itekako proučiti Knjigu žalbe kako bi što bolje razumjeli potrebe građana.

Također, u nedjelju, 7. listopada članovi Ogranka Đulovac (Bjelovarsko-bilogorska županija) proveli su u Bastajima i Đulovcu akciju „Knjiga žalbe“.

Mještani ovih dvaju naselja su iskoristili priliku i u „Knjigu“ upisali svoje ideje, primjedbe i potrebe za poboljšanje uvjeta života u našoj općini.

Narednih dana, također, planiramo pružiti priliku popunjavanja „Knjige žalbe“ jer nam je cilj biti učinkovit servis svojim sumještanima u komunikaciji s općinskim vlastima.

| Broj posjeta: 745 |

Želite li komentirati? Objava: "Knjiga žalbe u Trogiru i Đulovcu"

Imate li komentar?