Još jedna uspješna akcija ogranka Stenjevec

U nedjelju, 27. studenog stenjevečki su laburisti uz veliku pomoć i podršku kolega iz ogranka Podsused-Vrapče organizirali i odradili još jednu vrlo uspješnu akciju druženja s građanima na tržnici Špansko. Ovaj put su se laburisti umjesto uz pečene kestene s građanima družili uz kuhano vino.

Iako smo mislili kako je pedeset litara kuhanog vina količina koju nećemo nikada uspjeti podijeliti, poslije nešto manje od četiri sata posuda za kuhanje toplog napitka zjapila je prazna!

Akciji se pridružio i Robert Prugovečki, predsjednik podružnice Grada Zagreba koji je s kolegama laburistima dijelio građanima kuhano vino i propagandni materijal. Posebne pohvale za ovu akciju idu svim članovima ogranka Stenjevec koji su se opet odazvali u velikom broju i doslovno obojili u narančastu boju sjeverozapadni dio tržnice Špansko. Najmlađi članovi Kristina i Damir neumorno su dijelili propagandne materijale i pozivali građane na kuhano vino, a naš kuhar Marijan nije se četiri sata odvajao od velikog lonca iz kojeg se širio primamljivi miris kuhanog vina.

Tijekom akcije građanima su se predstavili i kandidati s izborne liste Hrvatskih laburista za VII. izbornu jedinicu, Maja Ilčić i Dragan Maloševac. (DM)

| Broj posjeta: 1.833 |

Želite li komentirati? Objava: "Još jedna uspješna akcija ogranka Stenjevec"

Imate li komentar?