Istarski laburisti o problemu parkiranja u Puli

Sve je veći problem parkiranja u Puli, upozorila je na konferenciji za novinare Istarska podružnica Hrvatskih laburista – Stranke rada. Najavili su i kako na internetskoj stranici stranke, a od idućeg mjeseca na štandovima u gradovima diljem Istre pokreću potpisivanje peticije na kojoj će se građani moći izjasniti o tome kakav sustav parkiranja žele u Puli.

Istarski su laburisti upozorili kako se problemi s parkiranjem u Puli ne rješavaju već eskaliraju i to je, drži županijski vijećnik i predsjednik Istarske podružnice laburista Damir Ilić, rezultat neodgovornog vođenja Pulaparkinga. Ističe kako će se iz gradskog proračuna ove godine izdvojiti znatna sredstva za izgradnju dviju parkirnih kuća i jednog parkirališta koje će platiti porezni obveznici, a Pulaparking će, kaže Ilić, na kraju od toga ubirati prihod

Zbog svega toga laburisti su, kaže Ilić, odlučili pokrenuti potpisivanje peticije na kojoj će se građani moći izjasniti o dva prijedloga. Prikupljene potpise proslijedit će gradskoj vlasti i čelnicima Pulaparkinga. Građani se o prijedlozima laburista mogu izjasniti na web stanici stranke, a od idućeg mjeseca na gradskim tržnicama u istarskim gradovima.

Izvor: http://radio.hrt.hr/radio-pula/clanak/istarski-laburisti-o-problemu-parkiranja-u-puli/72976/

Istarski Laburisti (foto glasistre.hr)

| Broj posjeta: 261 |

Želite li komentirati? Objava: "Istarski laburisti o problemu parkiranja u Puli"

Imate li komentar?