Druženje uz velikogoričke laburiste (foto)

Ogranak Velika Gorica je 10. i 11. prosinca 2010. organizirao akciju kojom smo Velikogoričanima željeli čestitati Božić i Novu Godinu te Blagdan svete Lucije, zaštitnice Turopolja, na čiji se dan obilježava i dan grada Velike Gorice.

U prostoru tržnog centra dijelili smo jabuke, simbole zdravlja, te prigodne blagdanske čestitke. Na čestitkama je bio tekst kojim smo, uz dobre želje, ljudima željeli poručiti da jedino mi mislimo na njih. Oni su bili ugodno iznenađeni i drago im je bilo da se netko sjetio i njih.

Prvi dan, u vremenu od 10 do 14 sati, podijeljeno je 55 kilograma jabuka i 400 čestitki. Posjetio nas je i City radio koji je vijest o akciji objavio na svojoj web stranici (http://www.cityportal.hr/?p=630), a u radio programu je objavljen kratak razgovor s predsjednicom ogranka Ljiljanom Matezović.

Drugi dan podijeljeno je još 50 kilograma jabuka i 350 čestitki. Posjetila nas je i ekipa Radio Velike Gorice, zabilježili su naše aktivnosti i snimili kratki razgovor koji će biti objavljen u njihovom radio programu 13. prosinca na Blagdan svete Lucije. Na kraju akcije, unatoč zimi i -6 stupnjeva, prezadovoljni odjekom akcije, u veselju i s toplinom oko srca krenuli smo doma.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

cestitka

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

| Broj posjeta: 1.123 |

Želite li komentirati? Objava: "Druženje uz velikogoričke laburiste (foto)"

Imate li komentar?