Druga goranska tribina Laburista PGŽ-a

Druga goranska u ciklusu tribina Hrvatskih laburista – Stranke rada, pod nazivom “Boksajte s laburistima“, namijenjena Delnicama i delničkom kraju držanaje u petak 22. srpnja u Hotelu Risnjak, a sve u sklopu programa “Laburisti u akciji”

Druga u nizu tribina u Gorskom kotaru, a četvrta uzmemo li u obzir posjete otocima Rabu i Lošinju. U razgovoru s građanima doznajemo koji su problemi lokalnih zajednica i pripremamo plan aktivnosti za njihovo rješavanje ili obavještavanja javnosti i jedinica lokalne i regionalne (samo)uprave o nužnosti i hitnoći reagiranja i postupanja na dobrobit mještana.

Radionice će se osim u Gorskom kotaru, za koji je najavljena još i tribina u Fužinama, održati u Matuljima te na Čavlima. Građani su pozvani da prisustvuju tribinama kao ravnopravni partneri, a ne samo kao promatrači, odakle je i došao ovaj sportski naziv najavljenih tribina i sučeljavanja.

Na tribinu su svi pozvani i dobrodošli, a osim argumentirane i konstruktivne rasprave u planu je i druženje uz kavu i kolače.

| Broj posjeta: 752 |

Želite li komentirati? Objava: "Druga goranska tribina Laburista PGŽ-a"

Imate li komentar?