BBŽ Reorganizacija podružnice

Podružnica Hrvatskih laburista – Stranke rada Bjelovarsko-bilogorske županije održala je svoju Izvanrednu izbornu Skupštinu

Prema zaključcima Izvršnog odbora podružnice kao i Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista – Stranke rada u petak 12. srpnja na izvanrednoj skupštini obavljeni su izbori za sva tijela podružnice. Osim izbora na skupštini se raspravljalo i o prethodnim lokalnim izborima i ostvarenim lošim rezultatima kao i o aktivnostima Hrvatskih laburista za naredno razdoblje. Na osnovu rasprave dogovoreni su prioritetni zadaci laburista na Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kao i u svim ograncima u županiji.

Nakon provedenog tajnog glasovanja između više kandidata za dužnosti predsjednika, tajnika i članove izvršnog odbora izabrani su: za predsjednika Zlatko Tušak, za tajnika Mislav Damjanić, a za članove izvršnog odbora izabrani su Danica Radić iz Bjelovara, Vladan Ivković iz Daruvara, Milan Hakenberg iz Garešnice, Marko Babić iz Grubišnog Polja, Siniša Mitag iz Velikog Trojstva i Goran Jakić iz Đulovca. (ZT)

| Broj posjeta: 837 |

Želite li komentirati? Objava: "BBŽ Reorganizacija podružnice"

Imate li komentar?