Aktivan vikend Hrvatskih laburista diljem Hrvatske (foto)

Ne mogu mirno gledat’ pljačku državne kase
Uzimaju, otimaju od najniže kaste
Ništa ne poduzimaš, puštaš da te gaze
Ne mogu da vjerujem da smo masa bez glasa
Bez zvuka, bez basa, potlačena klasa
Svakog našeg predsjednika, svakog našeg poslanika
prati glas bivšeg ili budućeg zatvorenika
Vlada, Parlament, svih naroda dom
Zbog njih je naša zemlja vukojebina.com

Mlađi čitatelji ovih stranica prepoznati će gornje stihove Dubioze Kolektiva i s pravom se zapitati čemu oni ovdje. Naime, u moderno vrijeme ne postoje stihovi koji bi jasnije od ovih opisali poruku koju su aktivisti i aktivistkinje naše stranke ovog vikenda provodeći vrijeme na ulicama sa ljudima željeli prenjeti. U nastavku se nalazi kratak izvještaj sa akcije “I mi smo ovdje” provedene diljem Hrvatske.

Karlovac – u petak, 26. studenog (a stvarno je bilo studeno), aktivisti karlovačkih Laburista Snježana Kirinić i Antonijo Palajsa dijelili su kokice na Trgu Josipa Broza, kod karlovačke tržnice, a s njima i promotivni materijal stranke. Građani su navraćali, pitali uzimali (više letke i pristupnice, a manje kokice), pa je akcija polučila puni uspjeh. O akciji su u najavi izvijestili i lokalni karlovački mediji.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

Trogir – u subotu 27. studenog trogirski laburisti uspješno su proveli akciju “I mi smo ovdje” ispred gradskih vrata dijeleći grančice s mandarinama. “Pridružite nam se, evo malo vitamina. Jeste li čuli za laburiste?” Neumorno je govorio Roko i ostali. Vrlo malo je bilo onih koji nisu čuli za nas, što nam je bio kompliment. Građani su izražavali osobitu naklonost i odobravanje našem programu i izražavali želju da nam se pridruže. Još jedna uspješna akcija!

Zahvaljujemo članovima na suradnji. Izuzetno smo ponosni što ogranak okuplja poštene i vrijedne ljude koji su oličenje pravih laburista.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

Gajnice (Zagreb) – Ugodno druženje s građanima uz darivanje čašom kuhanog vina i podjelom promidžbenog materijala uz potpisivanje pristupnica stranci obilježilo je sunčano subotnje prijepodne na tržnici Gajnice a u organizaciji ogranka Podsused-Vrapče. Bilo je dobro i učinkovito.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

Rijeka – Naši sugrađani su prilazili i govorili: “Vi ste Lesarovi!” Mi smo odgovarali: “Mi smo članovi Hrvatskih laburista – Stranke rada, pridružite nam se. Da, Lesar nije više sam!” Neki su prilazili i pitali gdje treba potpisati, a neki su se čudili da su mandarine besplatne. Prišao nam je i jedan saborski zastupnik, ali neka to ostane naša mala tajna.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

Špansko (Zagreb) – U ugodnom druženju sa našim sugrađanima i čašicom razgovora podijeljeno je oko 30 litara vina. Reakcije građana su pozitivne i svakako nam pružaju podršku u našem radu. Nastavit ćemo sa akcijama ovakve vrste te se nadamo da ćemo još više probuditi svijest građana kako bi zajedničkim snagama promijenili trenutnu situaciju.

i mi smo ovdje - hrvatski laburisti

Čakovec – Još jedna u nizu akcija koje intenzivno provodimo da bismo se čim više družili sa našim građanima. Osmijeh na licu svakoga od njih – neprocjenjivo… Naša kolegica Nada Dinić i kolega Goran Ivančić subotnje su jutro proveli sa njima.

>>> Galerija fotografija s akcije

| Broj posjeta: 2.010 |

1 komentar u "Aktivan vikend Hrvatskih laburista diljem Hrvatske (foto)"

  1. Bravo za akciju,sve smo jači!

Imate li komentar?