Akcija velikogoričkih laburista

U četvrtak, 13. prosinca na dan Svete Lucije, zaštitnice grada Velike Gorice, Velikogorički laburisti su svoje sugrađane počastili jabukama i podijelili im letke.

Ovo je treća godina da dan grada obilježavamo na taj način. Građani su bili vidno, ali ugodno iznenađeni što na -15 stupnjeva vide vrijedne članove ogranka u još jednoj akciji. Odaziv građana je bio jako dobar uz pozitivne komentare i riječi ohrabrenja, što nam puno znači i daje nam vjetar u leđa da nastavimo istim tempom kao i do sada. Hvala Vam na tome dragi naši Velikogoričani.

U sklopu te akcije odradili smo još jednu, ali ova je bila humanitarnog tipa. Pridružili smo se humanitarnoj akciji “Radost Božića” u organizaciji RVG-a i Centra za socijalnu skrb na način da smo donirali jabuke za dvadesetak obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Članovi ogranka su zadovoljni akcijom, vidimo se ubrzo opet, no o tome ćemo naše građane na vrijeme obavjestiti, no kako je pred nama vrijeme darivanja možda ih samo iznenadimo novom akcijom. (LJM)
| Broj posjeta: 695 |

Želite li komentirati? Objava: "Akcija velikogoričkih laburista"

Imate li komentar?