U SVIJETU POSTOJI JEDNO CARSTVO

Stanovnici naselja Prečko su vjerovatno jako zadovoljni životom u istom naselju. Zašto?

Pa iznad svega i oni su ponosni što žive u zemlji koja je “na putu da nađe put koji vodi prema putu za izlazak iz krize..” i kada jednog dana nađe se taj put svi problemi ove zemlje seljaka na brdovitom balkanu će nestati..a dotični stanovnici će se moći podičiti sa dva igrališta za djecu koja su obnovili 2009. god. prema planu malih komunalnih akcija nadležni pri Gradskoj četvti Trešnjevka jug.

Njihova prezadužena djeca uživat će u igrama u parku u Tijardovićevoj 28-38 za čije uređenje su svima nama izdvajanjem kroz namete planirali izdvojiti 948.894,00 kn a kad su djeca u pitanju tu nema…za njih mora biti.

Dok su mjeseci u 2009 god. prolazili, nadležni slušajući spasioca sa brošem koji je imao trenutak prosvjetljenja i u ruke mu se da plan anti recesijskih mjera u kojem bi zapisano..” mi ti se kunemo da s ovog puta neskrećemo”..samo da ga i nađemo još..a vođeni zapovjedima u novom svetom pismu da sad kad nemamo štedimo, zaključili su rujnu mjesecu da dotično igralište kada ga oni odluče urediti koštati će samo 525.483,80 hrvatskih novaca i gle čuda uštedit ćemo…

Polako su dani prolazili..day after yesterday..,day after yesterday...i eto nas u studenom mjesecu 2010. god. Spasioc sa brošem se je tih dana ukazao i u susjednoj Mađarskoj kako bi tamošnje stanovništvo upoznao da u njihovom susjedstvu
postoji jedno carstvo, u kojem caruje drugarstvo, u kojem svatko radi što hoće”…, a stanovnici naselja Prečko ako su izašli vani nebili ugledali kolone turista koje hrle na Jadran from Hungary mogli su zamjetiti da je spomenuto igralište naravno na istom mjestu..i sa istim spravama,ljuljačkama,vrtuljkom.. koji izgledaju kao da su ih još naši susjedi Mađari postavili dok su nedavno i vladali “našim carstvom”.

Hodajući po naselju i ozarenih lica ispračajući kolone koje odlaze stanovnici naselja su mogli spaziti da i u Odakovoj ulici postoji još jedno igralište..i postoji,i postoji..možda isto iz spomenutog razdoblja kada je u modi bio Mađarski jezik.. a znaju kažu za to i nadležni.. još i 2009. god. te su isto odlučili urediti i hladnoćom profesionalnih kockara uzeli su jednu kartu iz špila izenađenje igre monopoly i iznenadili se kad su ugledali: plati za uređenje igališta 500.000,00 kn.…ili uzmi kartu iz špila šansa..
Prisiljeni da razmišljaju..uzeli su kartu iz špila šansa na kojoj je bilo napisano: imate šansu da igralište uredite za 300.000,00 kn..
Odlučili su da ovu šansu nesmiju propustiti i budu je iskoristili najvjerovatnije 2011. god.
Izborna godina je ipak najbolji odabir čuli su od nekih..
U toj svetoj godini, šuška se i spasioc s brošem multiplicirat će se među pučanstvom i dok neće biti na putu prisustvovat će otvaranju svega i sva pa tako možda i igrališta u Prečkom..kakva čast..!!

I tada biti će odabrano jedno od prezadužene djece okupljene da vide svoja uređena igrališta,te koje če spasioc s brošem počastiti draganjem po kosi i ako ima sreće primit ga u naručje i uperiti prst u pravcu Ulice Horvaćanske i Hinka Wurtha te kazati sretniku: “Ovo nije sve..tamo če nadležni ne izgraditi nego urediti još jedno igralište.. za recimooo 750.000,00 kn..,ma ne,ne zaa evo 350.000,00 kn,može?”

Sretno dijete to kaže svome ocu,koji mu odgovara: ..”da,da,.. ja ti za to znam jer sam tim putem još 2009. god.prolazio dok sam skupljao prazne flaše isto kao i 2010. god. ali tamo ti nema nikakvog igrališta, barem ne na spomenutoj lokaciji”..a djeci se nesmije lagati..i zato postoje fotografije kako djeca nebi sumnjala.

A sumnjate li Vi štovani stanovnici naselja Prečko i grada Zagreba…ako je vaš odgovor pozitivan pogledajte spomenute lokacije..svaka slučajnost sa stvarnosti je namjerna

Mišel Majetić

igraliste 1
Igralište za 525.483,00 kn

igraliste 2
Igralište za 300.000,00 kn

igraliste 3Igralište?? Uređenje istog 350.000,00 kn

| Broj posjeta: 1.183 |

Želite li komentirati? Objava: "U SVIJETU POSTOJI JEDNO CARSTVO"

Imate li komentar?