Tko smo mi, a tko su oni?

MoljacJoš jedna u nizu odrađenih PRESS konferencija, još jedno u nizu pojavljivanje pred javnošću, još jedan dokaz iskrenosti i poštenja. Ovakvih nabrajanja moglo bi biti puno, ali za sada ću stati. Predstavivši svoj „model izbora za zastupnike u tri faze“, osvrčući se nekoliko puta na princip i čvrsti stav u demokratskom procesu, i svjesno već sad u svemu tome znamo da će tako biti i dalje, jer je tako bilo i do sada. Bez obzira što neki tvrdili, bez obzira što neki pokušavali i pokušavaju na razne načine ugroziti „prvi put i prvu demokraciju u Hrvatskoj“. Jer, do sada toga nije bilo!

Ne, do sada toga stvarno nije bilo, ma što neki pričali i tvrdili. Jer osim odluke da izlazimo samostalno na izbore, mi smo otišli i korak dalje. Odgovaramo, iako i „ptice na grani znaju istinu“. Odgovaramo i s ponosom iznosimo brojke, brojke o članstvu Hrvatskih laburista. I to ne od oka, već od početka ove godine po mjesecima, vodimo bazu podataka o ulazu i izlazu. I ništa, ali baš ništa ne skrivamo. I tko se onda usuđuje protiv naše riječi i naše baze.

Neki pojedinci, neki tzv. „novinari“ koji ne znaju za najvažniju stvar u svom poslu – OBJEKTIVNOST! Da, objektivnost je najvažnija, a ostalo su nijanse oko uređenja teksta. Ali, ne kad radimo nešto dobro za građane, nema ih, kad radimo press-icu, zauzeti su negdje drugdje, kad želimo da i njima bude bolje (a oni to ne shvaćaju), oni rađe čekaju da pogriješimo ili izvrnemo istinu. S obzirom da toga kod nas nema, i siguran sam da neće niti biti, jedino što mogu, po nalogu svojih nalogodavaca, iskapati i objavljivati neistinite i nepotpune informacije. Jer, u svom novinarskom radu, ukoliko sam dobio nekakve „škakljive“ informacije, svakako sam nazvao i tu osobu ili stranu, da pokuša ili demantirati moje dobivene informacije ili potvrditi iste. I zato, nemojte to raditi zbog svog dostojanstva, a najviše zbog vaše djece koja će se vas sramiti.

Neka bude jasno, naša stranka nema članarine, u nju dobrovoljno ulazi i izlazi, i da svatko može pročitati i „Statut“, i „Etički kodeks“, i „Pravilnike“. Ali, svejedno, bez obzira na njih, mi i danas otvoreno izjavljujemo:

Na dan 1. siječnja ove godine imali smo 2.130 članova.

Tijekom ove godine kretanja članova bilo je slijedeće:

siječanj: učlanilo se 372 novih članova a izašlo je njih 13.

veljača: imamo novih 560 članova a njih 16 je izašlo.

ožujak: 399 novih članova a 52 istupa.

travanj: 88 učlanjenja i 13 izlazaka.

svibanj: 89 novih i 13 ispisnica.

lipanj: 132 učlanjenja i 10 izlazaka.

srpanj: 168 učlanjenja i 52 izlazaka.

kolovoz: 58 učlanjenja i 21 izlazak

Na današnji dan, 03. rujna, broj članova je 3.865.

E sad, za sve njih koji ne znaju računati, ova razlika koja se dobi jednostavnom matematičkom operacijom – oduzimanjem, ako ne znate ( 3865-2130=1735), broj je novih članova koji su se učlanili. Tako da osipavanje stranke ne postoji, i ne znam otkuda vam takve informacije. Možda, ste vi, „lažni laburisti“ krivo shvatili svoje partijske kolege iz svojih stranaka koji su vam rekli da se „vi ostale partije“ osipate zbog Laburista. A to je već druga stvar. I, ako pogledate u svoje srce i logična, jer 20 GODINA je prošlo, i samo zlo je došlo.

Za vaše napade i dalje smo spremni, samo razmislite dobro, jer ćete opet ispasti jadni. Svakog jutra kad se probudite, krenite sa najistinitijom izjavom: „Znam da ništa ne znam“. Ovo je izjavio Sokrat, pa bi mogli i vi. Ne nasjedajte, već pratite svoju nit vodilju. Mi laburisti upravo to i činimo, i zato nismo isti kao drugi, i zato ljudi sve više vjeruju u nas. Jer, osnovni cilj Hrvatski laburista – Stranke rada, je da omogući svakom da dostojanstveno živi od svog rada. Nas ne zanimaju sitne mutne igre, gdje će pojedinci ukrasti sve što se nađe na putu. Probajte i vi, stvarno ne boli.

Rajko Bulat

| Broj posjeta: 1.149 |

2 komentara u "Tko smo mi, a tko su oni?"

  1. Samovoljnim pristupanjem stranci,oprijedijelili smo se jer smo nezadovoljni zbivanjima oko nas,jer smo nezadovoljni politikom koju vode vladajući.TO,što su HR Laburisti različiti od drugih velika je prednost i garancija blistave budućnosti.Neokaljanost lica čelnog čovjeka je znak da u toj stranci nemaju šta tražiti:lopovi ,prevaranti i svi ostali kojima nije do rada ,reda i jednakosti.Dragi građani zato ne bacajte vaše glasove,povjerite ga Laburistima za Hrvatski spas i za bolje sutra svih nas. Ovaj čovjek je puno rekao a još više ima nam za reći,radi se za bolje sutra,o našoj sreći. Takvi nam trebaju za vođe i njima se treba priključiti.Iz stranke se poneko ime briše a nas je sve više i više. Poštenje ,moral i sve ostale ljudske osobine od kojih su se mnogi udaljili, ovaj čovjek pokušava i vraća među svoje birače jer bez toga nam nema niti budućnosti.Samo strpljivim radom možemo naprijed uz moto čovjek prije svega,čovjek iznad svega!

  2. Prva stranka u Hrvatskoj koje se iskreno bori za hrvatske interese, a da nije zalutala u desničarskom bezumlju i glupostima!!!!
    Molim Vas da ne koalirate nisakim niti poslije izbora. Koaliraju stranke koje su svjesne da su limitirane i da ne mogu više. Laburisti će sigurno biti puno glasniji u Saboru i ako ne prije onda će na sljedećim izborima biti najveća stranka.
    Nema predaje!
    Baba

Imate li komentar?