Poruka poreznog obveznika predsjednici Vlade

Gospođo Predsjednice,
Potpisali ste odluku Vlade o prodaji struje TLM-u. Za taj potpis koji je štetan za nas porezne obveznike, tvrdite da je to odluka Vlade, a ne vaša. Potpisali ste kolektivne ugovore, koje sada ukidate, tvrdeći da je vrijeme tada bilo drugačije, da je BND bio 4-5%, tj da je država je imala novaca za ispoštivati ih, a sada više nema jerbo je recesija.

Da dalje ne nabrajam, sve se svodi na zaključak da Vaš potpis vrijedi samo kad to Vama odgovara, inače ne.

Pošto je nama poreznim obveznicima Vlada ogledalo i uzor, predlažem da se i mi počnemo tako ponašati. Da naš potpis vrijedi samo kad to nama odgovara.
Za početak javiti ćemo bankama da naš potpis na ugovorima o kreditu više ne vrijedi, jer je potpisan u vrijeme dok smo imali kakav-takav posao i ono malo crkavice koju Vi nazivate plaćom.

Sad je recesija, ostali smo bez crkavice i vraćati ćemo kredite u neka bolja vremena koja će nam osigurati HDZ-eova vlada s Vama na čelu.

Mišljenja sam da će Vam biti drago ako se ugledamo na Vas jer vi radite na tome da nam svima bude bolje, a ne samo Vama.

Još Vas molim da to pojasnite ministru Karamarku, kad nas budu došli njegovi dečki iseljavati iz stana radi neplaćanja kredita.

Hvala lijepa

Stjepan Belanović – porezni obveznik

| Broj posjeta: 1.361 |

Želite li komentirati? Objava: "Poruka poreznog obveznika predsjednici Vlade"

Imate li komentar?