Tko su Laburisti na izborima? Imena, fotografije i životopisi svih kandidatkinja i kandidata!

Trenutno Laburisti imaju 8 kandidata za župane i njihove zamjenike, kandidata za gradonačelnika Zagreba, zatim 20 kandidata za gradonačelnike i njihove zamjenike te 13 kandidata za načelnike općina i njihove zamjenike i jednu kandidatkinju za zamjenicu župana iz redova nacionalne manjine što znači da je ukupno 109 kandidata (od čega su 33 žene) Laburista spremno preuzeti odgovornost za upravljanje lokalnom zajednicom kao izvršna vlast. Link Njihova imena nalaze se ovdje.

Što pak se kandidacijskih lista za izbor članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave tiče, Laburisti imaju 19 županijskih lista i listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba, 79 listi za gradska i 53 liste za općinska vijeća. Od 152 nositelja lista (prvi na listi), 21 je žena. Sveukupno, na listama je 3.080 kandidata a udio žena je 42,44 %. Link Imena nositelja lista nalaze se ovdje.

| Broj posjeta: 1.380 |

Želite li komentirati? Objava: "Tko su Laburisti na izborima? Imena, fotografije i životopisi svih kandidatkinja i kandidata!"

Imate li komentar?