Svim građankama i građanima Republike Hrvatske čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Hrvatski laburisti – Stranka rada svim građankama i građanima Republike Hrvatske čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Povodom 22. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja” izražavamo duboku zahvalnost svim braniteljima, pogotovo onima koji su za Hrvatsku dali najviše što imaju – svoje živote. Vjerujemo da su upravo oni, polažući najveću moguću žrtvu, sanjali Hrvatsku kao zemlju u kojoj su svi njezini građani ravnopravni, u kojoj nema socijalne i društvene nepravde i nejednakosti, u kojoj nitko neće biti diskriminiran po bilo kojoj osnovi niti će bolji život biti primorani tražiti izvan granica države za koju su se borili. Sigurni smo da su Hrvatsku vidjeli kao modernu, naprednu, civiliziranu, progresivnu državu koja staje uz bok vodećih demokratskih zemalja i otvorenih društava u Europi i svijetu.

Kako njihov san ne bi ostao nedosanjan i kako bi Hrvatska postala država kojom se svatko od nas može ponositi, danas je naša zadaća naporno i svakodnevno raditi na ostvarivanju visokih demokratskih standarda i poštivanju ljudskih prava svih građana, a Hrvatsku učiniti socijalno, ekonomski i društveno prosperitetnom i uspješnom državom. Samo tako možemo vratiti dug braniteljima, a Hrvatski laburisti ostaju beskompromisno predani tom cilju.

David Bregovac
predsjednik

| Broj posjeta: 54 |

Želite li komentirati? Objava: "Svim građankama i građanima Republike Hrvatske čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja"

Imate li komentar?