Sretna nam Nova…

Sretna nova 2019. godina!

Osim uobičajenih čestitki i lijepih želja kojih ćete se zasigurno naslušati ovih dana, ove godine imam jednu posebnu nadu – želim da se građani Hrvatske probude i shvate da nismo upali u ovako tešku krizu sami od sebe, da NIŠTA što nam se dogodilo nije bilo slučajno i da se NIŠTA neće promijeniti ne preuzmemo li inicijativu i pokrenemo promjenu.

Ne postoji čarobni štapić kojim će netko zamahnuti i izvesti građane Hrvatske na pravi put. Predstoji nam mukotrpan i ustrajan rad, zalaganje, inicijativa, disciplina. Hrvatska je jedna od najkorumpiranijih zemalja, s političarima koji mijenjaju boje dresova brže od nogometaša, s nepostojećom nacionalnom politikom, bez strategije i vizije, katastrofalnog vodstva koje ili šuti ili šalje vesele sličice iz inozemstva.

Ovo nije Hrvatska kakvu smo željeli, ovo zasigurno nije Hrvatska za koju su se mnogi borili i izgubili živote. Nova je godina pred nama. Obećajmo sami sebi da ćemo preuzeti aktivnu ulogu i promjenu pokrenuti tako da prestanemo šutjeti.  Izbacimo uljeze koji gledaju samo vlastitu korist na štetu cijelog društva. Vrijeme je da nakon tri desetljeća vladavine kriminala uđemo u novu godinu – godinu poštenja, predanosti i stvarne ljubavi prema domovini.

Učinimo li to, pokrenemo li se i preuzmemo li odgovornost za vlastitu zemlju i vlastitu sudbinu, nećemo trebati željeti sretnu godinu – stvoriti ćemo je sami poštenim radom, zalaganjem i iskrenim domoljubljem!

Uz vjeru u zajedničku borbu za pravedniju i bolju Hrvatsku,

Predsjednik:
David Bregovac

| Broj posjeta: 15 |

Želite li komentirati? Objava: "Sretna nam Nova…"

Imate li komentar?