Sramotna presuda za silovanje Županijskog suda u Zadru

U društvu u kojem vlada bezakonje, nasilje i korpucija, ne može se nažalost očekivati pravedna, dosljedna i oštra kazna za teško nedjelo.

HDZ je od samih početaka uništavao ovu državu pobrinuvši se da niti jedna važna institucija ne obavlja svoj posao. Porušili su temelje mogućoj normalnoj i demokratskoj državi ispisavši tisuće stranica loših, štetnih i nedjelotvornih zakona, postavivši nesposobne ljude i ljude upitnog morala na važne pozicije i sve dodatno oplemenili beskonačnom korupcijom koja je ušla i u najsitnije pore društva.

Znajući sve to, može li nas uopće čuditi apsurdna, gotvo oslobađajuća kazna, ako se uzme u obzir težina počinjenog djela?

Mnogi su se veselili ulasku Hrvatske u Europsku uniju ne bi li hrvatsko zakonodavstvo i nepostojeća pravna država postali učinkoviti i djelotvorni. Prevarili smo se. Hrvatska pod čvrstom rukom HDZ-a se snažno odupire svim pozitivnim utjecajima, naputcima i zahtjevima Europe. Hrvatskoj demokratskoj zajednici, kojoj su njihovi birači dali krila, a svi pasivni građani to prešutno poduprli, je samo nebo granica.

Onima koji se zalažu i aktivno kritiziraju HDZ-ove loše principe preostaje jedino da čekaju da se pasivni birači probude, a HDZ-ovi birači shvate, te da tako zajedničkim snagama smijenimo kriminalnu organizaciju na djelu. A tek nakon toga slijedi dugotrajan i mukotrpan rad ne bi li se Hrvatska promijenila i postala odgovorna, pravedna, pravna i civilizirana moderna europska zemlja.

| Broj posjeta: 36 |

Želite li komentirati? Objava: "Sramotna presuda za silovanje Županijskog suda u Zadru"

Imate li komentar?