SDP i laburisti traže da se župan Koren očituje o navodno krivotvorenoj diplomi Mladena Jozinovića, Koren odgovara: Oni ne igraju u istoj ligi

Iz koprivničkog SDP-a javnosti su uputili reakciju na najnovije događaje u aferi Piškornica.
Potpisnici priopćenja, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Tomislav Golubić i predsjednik Kluba članova Županijske skupštine SDP-a i Hrvatskih laburista Željko Vugrinec žale što su projekt Piškornica i naša županija zbog afera i ozbiljnih sumnji na koruptivne radnje opet tema nacionalnih medija.

SDP-ovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Nažalost projekt Piškornica i naša Koprivničko-križevačka županija opet su tema u svim nacionalnim medijima. Kažemo nažalost, zato što se opet ne raspravlja o tehnologiji i ekologiji samog projekta nego se raspravlja o aferama i ozbiljnim sumnjama na koruptivne radnje.

Sumnja da je životni projekt Darka Korena (kao što je sam to navodio) vodio njegov kum Mladen Jozinović s krivotvorenom fakultetskom diplomom baca tamnu mrlju na cjelokupni projekt. Voljeli bismo podsjetiti javnost da Darko Koren ovih dana i sve ovo vrijeme ponavlja mantru da je Mladen Jozinović jedan od najsposobnijih ljudi u gospodarskom životu ove zemlje. No, zanimljivo je da je proteklih dana iščeznuo iz javnosti i kao da nema baš nikakav stav ili saznanja o navedenom slučaju.

Stoga, od velike je važnosti da se Darko Koren očituje javnosti i jasno kaže koja su njegova saznanja o diplomi njegovog kuma i prijatelja kojeg je kovao u zvijezde, s kojim je putovao diljem Europske i svijeta na teret poreznih obveznika, i za kojeg se s vremena na vrijeme pričalo da je župan on, a ne Darko Koren.

Hoće li župan Koren odšutjeti novu aferu koju je zajedno sa svojim kumom režirao ili će smoći snage da ponudi iskrene odgovore kako bi se u ovoj županiji iskorijenio koren korupcije – pitanje je koje zanima sve građane Podravine i Prigorja.”

Prozvani župan Darko Koren na naše traženje da komentira SDP-ovo priopćenje rekao je da ne bi komentirao navode političkih pikzibnera koji ne igraju u istoj ligi. Ne želi se, kaže, referirati na “besprizorne likove koji svaki treći dan dobiju nalog iz komiteta da se očešu o njega”.

Što ima reći o javno objavljenim sumnjama u legitimnost njegove diplome s Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu od bivšeg direktora RCGO-a Piškornica Mladena Jozinovića nismo uspjeli doznati, jer nam nije odgovorio na poziv i poslanu poruku.

SDP i laburisti traže da se župan Koren očituje o navodno krivotvorenoj diplomi Mladena Jozinovića, Koren odgovara: Oni ne igraju u istoj ligi

| Broj posjeta: 169 |

Želite li komentirati? Objava: "SDP i laburisti traže da se župan Koren očituje o navodno krivotvorenoj diplomi Mladena Jozinovića, Koren odgovara: Oni ne igraju u istoj ligi"

Imate li komentar?