POZIV NA PROSVJED UPOZORENJA Sve daju, samo da prodaju! (video)

Dragi prijatelji, građani Hrvatske i svi koji volite ovu zemlju!

Pridružite nam se u subotu 21. svibnja 2016. godine u 17 sati na zagrebačkom Zrinjevcu na velikom prosvjednom skupu protiv nove velike rasprodaje obiteljskog srebra u aranžmanu domoljubne vlasti.

Mirnim prosvjedom upozorenja želimo na vrijeme upaliti alarm za uzbunu pred vjerojatnim novim valom uništavanja i pljačke poduzeća i gubitkom brojnih radnih mjesta u aranžmanu domoljubne vlasti uz asistiranje premijera računovođe.

Još se nismo uspjeli oporaviti od HDZ-ove kriminalne privatizacije iz ’90-ih, a sprema nam se nova pošast dogovorena na brzinu, preko telefona, mimo kriterija i ekonomskog rezona.

Iako je zakon na to obvezuje, Vlada šest mjeseci kasni s donošenjem plana upravljanja državnom imovinom za 2016. godinu, a umjesto toga, bez suvislog i prihvatljivog obrazloženja – osim da zakrpa proračunsku rupu, daje u prodaju uspješne tvrtke poput Podravke i ACI-ja, čime izravno ugrožava interese domaće poljoprivrede i nautičkog turizma. A to je tek početak.

Prosvjed Laburista

Da HDZ-u interesi države nikada nisu bili na prvom mjestu, već nezakonito punjenje privatnih džepova, pokazuju bezbrojne privatizacijske afere od Tuđmanove preko Sanaderove do Karamarkove vladavine. Pokazuje i najnoviji skandal prvog potpredsjednika Vlade koji ima izravnu financijsku korist od mađarskih naftaša kojima je cilj potpuno preuzimanje naše najveće nacionalne naftne kompanije.

Pokažimo da smo nešto naučili iz nakaradne privatizacijske prošlosti i okupljanjem u što većem broju zaustavimo opasnu odluku trenutačnih vlastodržaca o bagatelnoj rasprodaji državne imovine!

Kad prodaja države za sitniš postane zakon, otpor postaje dužnost!


NAPOMENA ZA SINDIKATE, UDRUGE I POLITIČKE STRANKE

Ukoliko se odlučite aktivno podržati prosvjedni skup, dobrodošli ste sa svojim organizacijskim obilježjima i parolama! Ukoliko netko od vas želi putem govornice poslati poruku okupljenima i građanima, molimo vas da nas o tome informirate najkasnije do petka, 20. svibnja na 095/3890-769 (Tomislav Končevski).

NAPOMENA ZA GRAĐANE

Ukoliko niste iz Zagreba, lokalne organizacije Laburista organiziraju besplatan prijevoz, a sve detalje oko toga rado ćemo vam dati na broj 095/3890-751 (Maja Ilčić).

Subota, 21. 5. u 17h na Zrinjevcu!

| Broj posjeta: 9.525 |

Želite li komentirati? Objava: "POZIV NA PROSVJED UPOZORENJA Sve daju, samo da prodaju! (video)"

Imate li komentar?