Otišli su i sada su tuđi problem!

Najavljivani prelazak nekoliko članova splitskih laburista u HDSSD konačno se i dogodio. Očekivali smo ovakav ishod nakon što Boris Strujić nije uspio postati kandidat za gradonačelnika. Sad već bivša predsjednica Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista, gospođa Selma Katunarić nastojala je isforsirati Borisa Strujića za kandidata laburista i kad u tome nije uspjela potražila je slobodne stolice u drugoj stranci. Svoj posao u laburistima posljednjih mjeseci nije obavljala, sad je posve jasno, jer je pripremala prelazak u drugu stranku.

Očito je Selmi Katunarić, Borisu Strujiću i njihovim istomišljenicima svejedno s kim će biti, lijevo ili desno, važno je da se nađe neka fotelja.

Laburisti ne žale za ovakvim istupanjima, imali smo ih i do sada. Mi radimo za građane, a svatko tko misli da će u laburistima pronaći podršku samo za svoje sebične i prostačke interese, prevario se. Tako će biti i dalje!

Uvjereni smo da će laburisti Splita nakon skupštine ogranka 5. siječnja konačno moći normalno raditi, da će se afirmirati najbolji članovi i da će splitski ogranak biti puno otvoreniji za nove odgovorne i kompetentne sugrađanke i sugrađane.

Povezano:

>> https://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=1650

— Uredništvo

Selma Katunarić i Boris Strujić potvrdili su danas u Splitu svoj prelazk u HDSSD, te najavili kako će njihov potez slijediti još deseci Lesarovih laburista. Dobrodošlicu u novu stranku zaželio im je predsjednik Hrvoje Tomasović, koji je ujedno i istaknuo svoju kandidaturu za gradonačelnika Splita.

Izvor: http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/197856/Default.aspx

| Broj posjeta: 1.426 |

6 komentara u "Otišli su i sada su tuđi problem!"

 1. Pa onda, cure i dečki, moji dragi laburisti, predlažem da se od sad nadalje, kako više ne bi bilo sličnih “iznenađenja”, radi ovako.

  Neka se sa svakom odnosno svakim potencijalnim članom naše Stranke, prije učlanjenja, [b]obavezno[/b] obavi neformalni razgovor, iz kojeg se sigurno može dosta toga saznati o svjetonazoru, osobnosti, motivima, prehrambenim navikama… kandidata, a tek onda da se potvrđuje pristupnicu.

  Neka takvi razgovori budu uvedeni među [b]dužnosti[/b] članova izvršnih odbora ogranaka, kamo bi dotična članica odnosno član organizacijski spadali, uz uvjet da te razgovore članovi izvršnih odbora vode [b]naizmjence[/b], pa ćemo onda u Stranci imati [i]”mirnu Bosnu”[/i], a ne [i]”Zenica blues”[/i] 😉

  Romano Krauth
  Ogranak Trnje
  Podružnica Zagreb

 2. Ovo je apsolutno opravdan potez Strujica i Katunaricke s obzirom da nam predsjednik stranke zeli u Splitu instalirati Matijasevica, lika sumnjive proslosti. I ja bih otisao da pripadam tom ogranku. Ako ce stranka zaista primati takve likove, to je znak da smo ipak isti kao i ostali, ako ne i gori

 3. Otišlo je 6-7 ljudi a ne desetci.

 4. Otišlo je 6-7 osoba, a ne desetci.

 5. Romano, odličan prijedlog, u potpunosti se slažem.

  Blaženka

 6. Odličan prijedlog, podržavam

Imate li komentar?