Osnovana podružnica Bjelovarsko-bilogorske županije

U Bjelovaru je 10. ožujka 2011. održana Osnivačka skupština Podružnice Hrvatskih laburista- Stranke rada Bjelovarsko-bilogorske županije. Za predsjednika Podružnice izabran je Petar Kanešić, dok je Andrej Antolić izabran za tajnika. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Arijan Šimek, Marijan Đanić, Vladan Ivković, Zlatko Tušak i Zvonko Krivski. Osnivačku skupštinu svojim su dolaskom uveličali Božidar Kolarić, član predsjedništva stranke i Stjepan Bomeštar, potpredsjednik Nacionalnog vijeća stranke.

Na Osnivačkoj skupštini, koja je protekla uglavnom u svečanom tonu, s govornice su se čula i razna mišljenja vezana za budući rad stranke, a prije svega za nove akcije koje bi pridonijele omasovljenju članstva. Bilo je riječi i o drugim temama vezanim za aktualnu ekonomsku i političku situaciju u zemlji.

Očekuje se da će novoosnovana Podružnica postati vodeća politička snaga na području Bjelovovarsko-bilogorske županije, te da će svojim radom značajno pridonijeti općem boljitku našega kraja.

Svi sudionici Skupštine jednoglasno i oštro osudili su prijetnje upućene predsjedniku stranke Dragutinu Lesar.

Spomenimi i kako je u srijedu 9. ožujka 2011. osnovan novi ogranak stranke u općini Veliko Trojstvo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji gdje je za predsjednika Ogranka izabran Siniša Mitag.

(AA, PK)

| Broj posjeta: 1.620 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovana podružnica Bjelovarsko-bilogorske županije"

Imate li komentar?