Održan 1. Izvanredni sabor

U nedjelju 5. listopada izabrani su delegati na 1. Izvanrednom saboru Stranke izglasali novi Statut s kojim će Laburisti u siječnju 2015. godine krenuti u Izborni sabor gdje će se birati novo rukovodstvo i središnja tijela Stranke. Cilj ovog sabora bio je postaviti temelje za što bolje i efikasnije funkcioniranje Stranke koja će od siječnja s novim rukovodstvom krenuti u nove političke izazove.

O Statutu su odlučivali delegati ogranaka iz cijele Hrvatske, a koji su birani na skupštinama i izvršnim odborima, a od 265 odazvanih delegata njih 206 je izglasalo novi Statut.

Potpredsjednica Nansi Tireli u završnoj je riječi pozvala sve članove Stranke da upotrijebe sve što je u njihovoj moći i ulože pozitivnu energiju u ponovno podizanje stranke, jer kako je zaključila – Laburisti su Hrvatskoj potrebni zbog iskrene i poštene borbe za prava onih koji žive od svoga rada.

Središnji ured posebnu zahvalu, osim delegatima koji su se odazvali i izglasali Statut, upućuje volonterima Službe sabora bez kojih bi održavanje ovog sabora bilo otežano! Hvala vam.

| Broj posjeta: 810 |

Želite li komentirati? Objava: "Održan 1. Izvanredni sabor"

Imate li komentar?