O radu 1. Sabora (sve na jednom mjestu)

Nakon završetka 1. Sabora Hrvatskih laburista skupilo se podosta materijala, a ovdje donosimo sve njih na jednom mjestu, kako bi svi vi koje interesira naš rad mogli lakše popratiti događaje, odluke, izvještaje…

Počnimo od najsvježeg, a to je >>> galerija fotografija za koju je zaslužan naš član Rolando Peharec. Video materijale ćemo objaviti za koji dan, a do tada pročitajte nekoliko medijskih izvještaja na >>> T-portalu, >>> HRT webu, >>> Tvinxu, >>> Monitoru… Nacionalni HRT je u Dnevniku čak posvetio nekoliko sekundi događaju, pa možete pogledati i taj >>> isječak.

Popis izabranih dužnosnika i ljudi u središnjim tijelima se nalazi >>> ovdje, a njihove životopise pronađite >>> ovdje (dok vaš admin ne sredi podatke na webu). Osobne osvrte i dojmove napisalo je nekoliko ljudi, >>> Dragutin Lesar, >>> Nikola Vuljanić, >>> Branko Vukšić, >>> Zvonimir Međeral.

Također, donosimo vam >>> Izvješće verifikacijske komisije te >>> Izvještaj predsjednika o radu stranke od Osnivačkog do Prvog Sabora Stranke. Svi ostali dokumenti i odluke i inače su dostupni na http://sabor.laburisti.com

Za one koji žele svoj primjerak plakata koji su bili na 1. Saboru u Histrionu, donosimo pripremu za tisak >>> ovdje. One željne komentiranja pozivamo na naš službeni >>> forum, te >>> Facebook stranicu.

Uredništvo

1. Sabor Hrvatskih laburista

(klik na sliku za galeriju)

| Broj posjeta: 2.145 |

Želite li komentirati? Objava: "O radu 1. Sabora (sve na jednom mjestu)"

Imate li komentar?