Nema bahatluka kod Laburista – doljedno i skromno

Krapina, 4. travnja — Danas je u Hrvatskom zagorju Dragutin Lesar započeo potporu kampanji kandidatima Hrvatskih laburista na izborima za EU parlament. Dok je dvanaestero kandidatkinja i kandidata po terenu diljem države, Lesar je na ulicama i trgovima Krapine, Zaboka, Marije Bistrice i Donje Stubice razgovarao s nemalim brojem građana, dijelivši im pri tome skroman poklon – domaću jabuku. Naime, kampanja Hrvatskih laburista vrlo je skromna, pa se tako uz jabuke iz hrvatskih voćnjaka dijeli još samo informativni letak, kao podsjetnik na vrijednosti koje Laburisti zastupaju. Vani, na tržnicama, placevima, sajmovima i trgovima – dosljedno, pošteno i skromno. (tt)

Laburisti skromni u kampanji

| Broj posjeta: 877 |

2 komentara u "Nema bahatluka kod Laburista – doljedno i skromno"

  1. Danas u Pazinu, Laburisti su dijelili svoje letke i bili u kontaktu sa građanima od 9.30 – 12.00 sati. Obzirom da se u tom istarskom gradiću laburisti nisu organizirali i da nemaju za sada svoj ogranak slobodno se može reći da su od Pazinjana lijepo primljeni. Iako su u isto vrijeme bili i brojniji aktivisti hdz-a. Zaključak; U Pazinu treba osnovati ogranak Stranke rada.

  2. Kad smo kod bahatluka da spomenem što mi se dogodilo prekjučer 03.04.13. u Osijeku.
    Vozio sam kćer i njenu profesoricu klavira na takmičenje EPTAe. Negdje oko 18 sati sišao sam sa autoputa i vozio po dvosmjernoj prometnici prema Osijeku. Iza mene je bilo još jedno vozilo kad sam u retrovizoru primijetio plavo-crvena svijetla (rotirke). Ni ja ni vozilo iza mene nismo znali što napraviti. Cesta je na nasipu sa vrlo uskom zemljanom bankinom tako da se nemamo kud maknuti. Ako se i zaustavim, zbog gustog prometa u suprotnom smjeru neće me moći zaobići. Kad se malo prorijedio promet u suprotnom smjeru, vozila iz kolone (6-7 komada) su nas počela pretjecati. Čovjek iz osiguranja u prvom vozilu otvorio je prozor i nešto vikao na vozača iza i na mene. Zadnje vozilo iz kolone jedva je izbjeglo sudar sa vozilom iz suprotnog smjera koje se zaustavilo na cesti. Kako smo kasnije ulazili u grad primijetio sam policiju na svakom koraku a na raskršćima su prometni policajci regulirali promet.
    Sljedeće jutro uz kavu čitam lokalne dnevne novine i vidim da je dan ranije u Osijeku bio predizborni skup koalicije te da su između ostalih došli premijer Milanović i ministrica Pusić.
    Pitam se prvo koliko košta sva ta šarada i tko to plaća. Mislim da nije u redu da se resursi vlade RH koriste u svrhu bilo čije predizborne kampanje. Takvo jurenje po cesti sigurno je opasno za sve sudionike u prometu. Priče o tome kako su državni dužnosnici jako zauzeti pa moraju žuriti ne stoji jer svaki pravi organizator (menađer) prvo mora znati organizirati svoje vrijeme te višak poslova prebaciti na suradnike.

Imate li komentar?