Laburisti na lokalne izbore izlaze u dvanaest županija

Predsjedništvo Laburista izvjestilo je kako će na lokalnim izborima koji se održavaju u nedjelju 21. svibnja sudjelovati u dvanaest županija. Tako će se s listama za općinska i gradska vijeća te županijske skupštine, ali i s kandidatima za načelnike i gradonačelnike natjecati u Primorsko-goranskoj, Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Splitsko-dalmatinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Požeško-slavonskoj, Varaždinskoj i Brodsko-posavskoj županiji te Gradu Zagrebu.

Većinom su dogovoreni koalicijski sporazumi, a na nekoliko mjesta, poput grada Varaždina i Primorsko-goranske županije s ostalim se takmacima nadmeću sa samostalnom listom.

Predsjednik Laburista David Bregovac pozvao je kandidate stranke da se u kampanji okrenu ka malom čovjeku pozvavši na kampanju od vrata do vrata, te je svima zaželio što bolje rezultate. Podsjetio je kako su Laburisti u mandatu 2013. do 2017. godine svugdje gdje su participirali u lokalnoj vlasti premašili zacrtane planove boreći se za lokalnu zajednicu.

Predsjedništvo je također imenovalo povjerenicu za Grad Zagreb, dugogodišnju i vjernu članicu Kristinu Šimanović.

| Broj posjeta: 388 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti na lokalne izbore izlaze u dvanaest županija"

Imate li komentar?