Korona virus bit će izlika Vladi za nemar

Sad već treći mjesec čekamo reakciju Vlade na potencijalne rizike koji su već uslijedili zbog korona virusa i usporavanja gospodarskog rasta. Trgovinsko partnerstvo s Italijom već se odrazilo na male gospodarstvenike, pripremaju se otpuštanja u turističkim agencija jer se očekuje značajan pad turizma ove godine,…

Pritom, Vlada ne slijedi primjere Njemačke, SAD-a, Australije ili pak susjedne nam Slovenije koji već imaju spremne mjere za zaštitu svojih građana. U ovom valu izgledne recesije uslijed korona virusa naše gospodarstvo, posebno mali gospodarstvenici i radnici su apsolutno nezaštićeni iako svojim poštenim radom „hrane“ državni proračun. Vlada ih ne uvažava partnerski već kao vreću bez dna koju treba još više eksploatirati kako bi se punili osobni džepovi.

Jedna od mjera koja bi mogla osigurati sredstva je zaustaviti val korupcije, a za to, zna se, Vlada mora ući u vlastite redove, što neće.

Korona virus, nažalost, bit će još jedna loša izlika vladajućima za nemar jer nisu ispunili svoja obećanja građankama i građanima Hrvatske.

| Broj posjeta: 32 |

Želite li komentirati? Objava: "Korona virus bit će izlika Vladi za nemar"

Imate li komentar?