HDZ-ovo ulaganje u zajednicu: Crkvi konkretno, djeci crkavica

Zagreb, 21. svibnja – Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije dalo je 17,5 milijuna kuna Crkvi, a svega 2,5 milijuna kuna dobile su škole, vrtići, muzeji javlja portal telegram.hr.

HDZ vidi ulaganje u zajednicu kroz davanje javnog novca Crkvi, a u procesu raspodjele novca hrvatskih građanki i građana odbijena je i udruga „Žena Vukovar“ koja brine o starijim i zlostavljanima. S ovim je HDZ konkretno uložio u Crkvu, a djeci, kulturi i ranjivim skupinama podijelio je crkavicu.

„Katastrofalno je HDZ-ovo rasipanje novca iz državne blagajne uoči izbora. Dok nam se blagajna prazni brzinom munje zanemaruju se najranjivije skupine, lokalne zajednice i regije. Moji se kolege, načelnici i gradonačelnici ljute kad prozivam HDZ. Prozivam nepravdu i štetu koju nam radi HDZ, kriminalna organizacija koja naš novac dijeli okolo šakom i kapom.“ – poručuje David Bregovac, predsjednik Laburista i načelnik Općine Fužine.

Bio bih najsretniji da nikog ne trebam prozivati i da možemo ravnomjerno razvijati regije za boljitak cijele Hrvatske, ističe. Ovo je još jedna okrutna kupovina glasova koja Hrvatsku sustavno unazađuje. Idemo iz izbora u izbore, a javni se novac koristi samo za promociju i glasove na izborima. Nedostaje reformi, sve nam je tanji proračun koji bi trebao osigurati razvoj kroz ključne projekte na nacionalnoj i regionalnoj razini.

„Ovo je zona sumraka u režiji HDZ-a koji se svim silama i našim novcima služi kako bi zamračio istinu i opstao na vlasti. Ljudi moji, birajte odgovorne na vlast jer samo zajednički možemo zaustaviti da nas HDZ  ne gurne u još veću provaliju.“ – zaključio je Bregovac.

| Broj posjeta: 15 |

Želite li komentirati? Objava: "HDZ-ovo ulaganje u zajednicu: Crkvi konkretno, djeci crkavica"

Imate li komentar?