Farkaševac – izabrana nova predsjednica Ana Grgurić

Dana 21.6.2018. godine u općini Farkaševac u Zagrebačkoj županiji održana je osnivačka Izborna skupština općinske organizacije Hrvatskih laburista-Stranke rada. Kao gosti na skupštini su sudjelovali predsjednik stranke David Bregovac, predsjednik Nacionalnog vijeća Vedran Sabljak, predsjednik županijske organizacije Zagrebačke županije Damir Hrdas, predsjednik gradske organizacije grada Vrbovca Stjepan Fotović, predsjednik općinske organizacije Kloštar Ivanić Vlado Pandurić te Ivan Bokun član izvršnog odbora Kloštar Ivanić.

Za predsjednicu je izabrana Ana Grgurić. U svom predstavljanju kandidatkinja za predsjednicu općinske organizacije istaknula je da se odlučila na politički angažman u Hrvatskim laburistima jer zastupaju ideje za koje se cijeli život zalaže. Od zaštite radničkih prava do borbe za socijalnu osvještenost i pravednost. Iako ima tu sreću da je cijeli svoj život zaposlena, žalosti je činjenica da je jedan od najvećih problema u Hrvatskoj smanjenje radničkih prava, nedostatak posla te posljedično odlazak radnika van Hrvatske.

Ana Grgurić smatra da su Hrvatski laburisti ostali jedina stranka kojoj je do radnika stalo. Svjesna činjenice da se njihova općina nalazi u ruralnoj Hrvatskoj konstatira da se i ovdje javljaju realni problemi na koje treba upozoravati, ali isto tako davati i konkretne prijedloge. Neki od njih su potreba osnivanja zadruge kao i otkupne stanice za poljoprivredne proizvode, a sve to subvencijama Europskih fondova.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su Igor Britvić, Damir Glad i Ljerka Totić, a za tajnika je izabran Marko Fulir.

Čestitamo svim izabranim dužnosnicima i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu!

| Broj posjeta: 333 |

Želite li komentirati? Objava: "Farkaševac – izabrana nova predsjednica Ana Grgurić"

Imate li komentar?