David Bregovac – nesvakidašnji političar

U serijalu Daniela Radmana (https://100posto.hr/autori/daniel-radman) o čelnicima naših općina i gradova, svoje je mjesto našao i David Bregovac, načelnik Općine Fužine te predsjednik Laburista.

Uistinu je David Bregovac nesvakidašnji političar. Stigao je iz redova radnika, a svoje političko iskustvo je strpljivo gradio radom u sindikatu, stranci Laburista, te u Županijskoj skupštini Primorsko-goranske županije.  Njegov je rad bio prepoznat, pa je izabran za predsjednika Hrvatskih laburista – Stranke rada, a njegovi mještani su ga izabrali za načelnika Općine Fužine.

Nesvakidašnji je političar prije svega jer svoj posao obavlja sa srcem, pošteno i odgovorno. Sa svojim vjernim suradnicima pametno promišlja budućnost i radi za dobrobit svoje najveće male općine i mjezinih mještana, ali isto tako gradi i stranku, polako, od temelja, ustrajno i dosljedno.

David Bregovac je političar na kojeg bi se većina hrvatskih političara trebala ugledati i naučiti da se u politici može biti pošten, te da su odgovornost i briga za ljude ono što glasači nagrađuju novim mandatom.

Poveznica na članak:

https://100posto.hr/news/nesvakidasanji-politicar-plovio-je-na-brodu-bio-je-sljaker-u-3-maju-iz-rijeke-se-preselio-se-u-gorski-kotar-a-tamo-su-ga-izabrali-za-opcinskog-nacelnika

| Broj posjeta: 287 |

Želite li komentirati? Objava: "David Bregovac – nesvakidašnji političar"

Imate li komentar?