Bahatost i arogancija HDZ-ovaca nema granica

Sisak, 23. ožujka – Izjava Ivice Rendulića, predsjednika Laburista Županijske organizacije Sisačko-moslavačke županije povodom neodgovornog ponašanja HDZ-ovog sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića i njegova sina Darija Žinića, načelnika Stožera civilne zaštite tijekom epidemije korona virusa:

„Bahatost i arogancija HDZ-ovaca nema granica. Uz već viđene eskapade i afere župana Ive Žinića, poput ignoriranja zakonom propisanih vođenja putnih naloga, korištenja službenog vozila za “ispitivanje otpornosti na sudare” po hrvatskim cestama i slično, posljednja afera s okupljanjem u zavičajnom klubu u Marinbrodu, kap je koja je prelila čašu. Da stvar bude gora, na istom druženju bio je i županov sin, Dario Žinić, ni manje, ni više, nego načelnik Stožera civilne zaštite.

Koliku sigurnost možemo očekivati ako oni koji bi trebali biti najodgovorniji u ovoj iznimno teškoj situaciji postupaju krajnje neodgovorno i opasno?! Već smo navikli na neodgovorno ponašanje HDZ-ovaca, ali u ovom trenutku ovakvo postupanje ne zaslužuje ništa drugo nego smjene s visokih pozicija na kojima se nalaze. Oni koji bi trebali svojim ponašanjem i postupcima biti primjer građanima i zadnja su linija obrane od opasnog korona virusa, svojim su neodgovornim ponašanjem ugrozili ljudsko zdravlje, potencijalno i živote, a to je nešto što treba smjesta i oštro sankcionirati.

Za kraj, HDZ-ovog župana Ivu Žinića podsjećamo na riječi ravnateljice Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević doktorice Alemke Markotić da su svi oni koji se u jeku korona krize neodgovorno ponašaju bioteroristi koji ne samo da ugrožavaju sebe, nego i ljude oko sebe.“

Policija je, u subotu, dan uoči devastirajućeg potresa u Zagrebu, rastjerala HDZ-ovog župana koji je organizirao „korona party“ u zavičajnom klubu Marinbrodu.

| Broj posjeta: 29 |

Želite li komentirati? Objava: "Bahatost i arogancija HDZ-ovaca nema granica"

Imate li komentar?