10 godina HR Laburista

Drage laburistkinje, dragi laburisti,

sretan nam 10. rođendan! Na današnji dan, 27. veljače 2010. godine u kazalištu “Histrion” održan je Osnivački sabor Laburista.

Tim povodom, 5 travnja 2020. godine održat će se Svečana sjednica Hrvatskih laburista-Stranke rada kako bismo zajednički proslavili prvu dekadu i pripremili se za nadolazeće parlamentarne, a zatim i lokalne izbore.

Pogledajte i osobnu video poruku našeg predsjednika Davida Bregovca!

Svečana sjednica i proslava 10. rođendana Hrvatskih laburista-Stranke rada, održat će se u Gradskom kazalištu lutaka, Ulica baruna Trenka 3, Zagreb, 5. travnja 2020. s početkom u 16 sati.

Danas smo jasno pozicionirani u lijevom političkom spektru prema centru, s jasnim stavovima. I to naši partneri prepoznaju. Sada smo snažan politički partner u razgovorima jer se prepoznaju vrijednosti na kojima inzistiramo, a to su pošten, dobro nagrađen rad, istina, poštenje, znanje, društvena pravednost. Sad je vrijeme da to građanke i građani Hrvatske čuju i prepoznaju.

Laburisti se nikad nisu bojali posla. Uključite se da zajedničkim radom izgradimo Hrvatsku po mjeri svih koji žive od rada.

Pridružite nam se jer nas čeka još puno rada, promicanja istine, poštenja, znanja i društvene pravednosti u našem društvu.

Molimo svoj dolazak na 10. rođendan Laburista potvrdite mailom na ured@laburisti.com ili telefonski na broj +385912222130, najkasnije do 27.3.2020. godine. Zahvaljujemo!

Vidimo se!

Lijepi pozdrav,
Hrvatski laburisti – Stranka rada
Središnji ured stranke

| Broj posjeta: 96 |

Želite li komentirati? Objava: "10 godina HR Laburista"

Imate li komentar?