Pomažemo…

U blagdansko vrijeme posebno se sjetimo onih kojima je najteže te koji ovise o tuđoj pomoći. Stranka Hrvatskih laburista Varaždinske županije nekoliko puta godišnje organizira druženje s članovima Društva distrofičara u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin. No, posljednje prošlogodišnje druženje članovi društva će posebno pamtiti. Naime, poznati varaždinski glumac i zabavljač Ljubomir Kerekeš na poziv Društva distrofičara rado se odazvao blagdanskom druženju na kojem je, osim svojom pojavom, ovim dragim ljudima odlučio i konkretno pomoći.

– Naši prijatelji ovdje u domu su nas zamolili da li im možemo riješiti problem peći. Evo par dana kasnije se gospodin Kerekeš odazvao i uz njegovu financijsku pomoć to smo uspjeli realizirati – kazao je predsjednik podružnice Hrvatskih laburista Varaždinske županije Božidar Kolarić.

Ovo inače nije prvi puta da poznati varaždinski glumac sudjeluje u humanitarnim akcijama, no ne prakticira da se takve stvari medijski pretjerano prezentiraju za javnost.

– Dečki su izrazili želju da im sa svojim prisustvom uveličam ovo blagdansko vrijeme. Oko Božića sam ih posjetio i to druženje je uistinu bilo toplo, ljudsko te s puno humora. Upoznali su me sa svojim problemima, pa sam im, naravno u granicama svojih mogućnosti, odlučio riješiti jedan „gorući“ problem, pošto se radi o pećnici. Drago mi je da smo to u tako kratkom vremenu to i realizirali i vjerujem da će im to olakšati život – kazao je Ljubomir Kerekeš.

– Zahvaljujem se Boži na pokretanju akcije te Ljubomiru što nam je omogućio da se nabavi ova ugradbena peć. Ona će nam puno značiti jer znamo si sami spremati hranu, čajeve, kave ili tko što treba, a s obzirom da je stari dio peći loš i vrlo star, ovo će nam jako dobro doći – kazao je Ljubomir Benjak, korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.

http://varazdinske-vijesti.hr/zivot/ljubomir-kerekes-drustvu-distroficara-darovao-novu-pec.html

| Broj posjeta: 831 |

Želite li komentirati? Objava: "Pomažemo…"

Imate li komentar?