Nansi Tireli u HRT Otvoreno: Kad govorimo o šok terapijama, Hrvatska je mjesecima u šoku zbog svega što se događa (video)

Hrvatski laburisti dali su prijedlog odluke o raspuštanju Sabora kako bi prekinuli agoniju, performans pojedinaca koji uspješno manipuliraju svima nama, koji očito misle da su osobni interesi ispred interesa građana, rekla je Nansi Tireli.

Kriza ove Vlade započela je u trenutku kad je SDP dao u saborsku proceduru zahtjev za izglasavanje nepovjerenja Karamarku, tvrdi Tireli. Da se ne bi raspravljalo o mogućem sukobu interesa potpredsjednika Vlade, krenulo se sa traženjem opoziva Oreškovića i ne poštuje se tko je dao zahtjev prvi.

Smatra da su i Most i HDZ podjednako krivi za ovo stanje, a Oreškovića su samo doveli do pozicije da tu krizu može izazvati – kroz SOA-u ili na drugi način.

Ako se ne riješe problemi u odnosu između Mosta i Domoljubne koalicije te između partnera unutar same Domoljubne koalicije, država se neće moći voditi na temelju takvog nepovjerenja, komentirala je Tireli. Zato misli da su izbori najbolje rješenje.

Snimka emisije: http://goo.gl/eWKEHe

| Broj posjeta: 305 |

Želite li komentirati? Objava: "Nansi Tireli u HRT Otvoreno: Kad govorimo o šok terapijama, Hrvatska je mjesecima u šoku zbog svega što se događa (video)"

Imate li komentar?