Predstavljanje EU kandidata u Puli

Laburisti grada Pule pozivaju vas na predstavljanje kandidata s liste Hrvatskih laburista – Stranke rada za izbor članova u Europski parlament.

Kandidati će se družiti s građanima u srijedu, 29. travnja 2013. godine od 10 do 12 na Narodnom trgu, gradska tržnica. U slučaju lošeg vremena naći ćete nas u natkrivenom dijelu gradske tržnice.

Na predstavljanju će, uz Nikolu Vuljanića biti i kandidat za člana Europskog parlamenta iz Istre William Negri, saborska zastupnica Nansi Tireli, te kandidat za župana Istarske županije Ticijan Peruško.

U Europskom parlamentu Laburisti će zastupati interese hrvatskih građana, a naročito radnika i svih onih koje gospodarska kriza najviše pogađa.

Hrvatski laburisti će u Europskom parlamentu zastupati sve one koji žive od svojeg rada, one koji su ostali bez posla, one koji su radili čitav život i one koji do prvog posla tek trebaju doći. I prije svega zastupat će se interesi hrvatske države. Hrvatski laburisti – Stranka rada i kandidati, na čelu s Nikolom Vuljanićem, pozivaju sve one koji su se prepoznali u tom opisu da dođu na druženje i upoznavanje. Naši kandidati su tu zbog Vas i zbog Vaših interesa.

| Broj posjeta: 488 |

Želite li komentirati? Objava: "Predstavljanje EU kandidata u Puli"

Imate li komentar?