Laburisti predstavili kandidate za Europski parlament, na listi 50 posto žena

Laburisti će u Europskom parlamentu predstavljati interese građana Republike Hrvatske

Zagreb, 16. ožujka 2013. – Hrvatski laburisti su predstavili listu >> kandidata za članove Europskog parlamenta iz Republike Hrvatske. Na listi od 12 kandidata nalazi se 6 žena. U izbore će Hrvatski laburisti ući sloganima Za vaš glas u Europi i Čuvajmo svoje vrijednosti.

Link >> Imena, životopisi i fotografije kandidata za EU parlament

Link >> Vijesti i informacije iz EU kampanje

Link >> Kako se glasa na izborima za EU parlament?

Link >> Laburisti za EU parlament na Facebooku

Donacije

Žiro-račun: 2360000-1501243298
IBAN HR1523600001501243298

Nikola Vuljanić, trenutni promatrač u Europskom parlamentu i prvi na listi istaknuo je kako je osnovni zadatak izabranih članova za Europski parlament zastupati građane Republike Hrvatske koji su ih izabrali. „Naš je zadatak da u Europskom parlamentu zastupamo interese onih koji su nas birali, a ne interese velikih kapitalista. Njih neka zastupaju neke druge stranke. Osnovne vrijednosti naše stranke, s kojima smo po prvi puta izašli na izbore 2011. godine, a to su rad, poštenje, znanje, istina i društvena pravednost potrebne su i u Europi i naš je zadatak da na njih stalno podsjećamo i za njih se zalažemo.“

Dragutin Lesar, predsjednik stranke naglasio je da će nam nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju tamo biti dobro tek ukoliko će nam biti dobro u Hrvatskoj. „Bit će nam dobro u Europi, ako će nam biti dobro u Hrvatskoj. Europa socijalne pravednosti za nas počinje u Hrvatskoj i izgradnja pravednijeg društva počinje ovdje, u Hrvatskoj,“ te pozvao birače da izađu u što većem broju na izbore za članove u Europski parlament.

Na listi kandidata za izbor članova u Europski parlament nalaze se po sljedećem redoslijedu:

Link Imena, životopisi i fotografije kandidata

| Broj posjeta: 2.463 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti predstavili kandidate za Europski parlament, na listi 50 posto žena"

Imate li komentar?