Kapraljević: Dok Hrvatsko gospodarstvo tone, premijer Milanović se igra kauboja

Hrvatski laburisti danas su u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu predstavili svoje kandidate za Europski parlament i osvrnuli se na aktualne političke teme. Osim što su proveli prijepodne u ugodnom razgovoru s građanima, kandidati su prokomentirali i današnju smjenu ministra Linića.

Antun Kapraljević, kandidat Hrvatskih laburista za Europski parlament, bivši saborski zastupnik i aktualni predsjednik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije, javnosti je poznat i po svom portalu Savjest.com, na kojem je na kojem je popisao 4.000 državnih dužnosnika i njihove afere.

U današnjem obilasku slavonskih gradova, okomio se na premijera Zorana Milanovića. „Kod samog sastavljanja liste Kukuriku koalicije za europske izbore, bilo je jasno da Milanović rasprodaje vlastitu stranku isto kao što je rasprodao i uništio ovu državu. On je definitivno najnesposobniji premijer kojeg je ova država imala“, oštro je poručio Kapraljević.

Kapraljević smatra kako ovom smjenom ministra Linića, hrvatski građani neće ništa dobiti, jer će posao deranja kože s leđa građana nastaviti novi ministar financija. „Milanović je pokazao da je on sam sebi svrha. Četiri milijuna građana kolateralne su žrtve njegovog ega i nesposobnosti. Žalosno je da je Hrvatska na samom gospodarskom dnu, a vodeća stranka Kukuriku koalicije vodi unutarstranačke ratove i nastavlja korupciju i lopovluk možda čak uspješnije od HDZ-ove vlasti“, zaključio je kandidat Kapraljević.

Antun Kapraljević medijima je poznat i po svom protivljenju Europskoj uniji kakva je sada, pa je logično pitanje zašto je uopće na listi Hrvatskih laburista za predstojeće europske izbore. „Sadašnji sustav Europske unije treba mijenjati, jer ovakva zajednica gdje banke i korporacije vode glavnu riječ, ne može opstati. Kada uđem u Europski parlament tražit ću saveznike za hitnu promjenu smjera, a posebno ću se okrenuti poticanju razvoja poljoprivrede, jer su te politike ključne posebno za Slavoniju odakle dolazim“.

„Sramotno je da uvozimo meso, mlijeko, žitarice dok naša polja propadaju prazna. To možemo zahvaliti dosadašnjim Vladama“ – rekao je Kapraljević te ponovio da je potrebna hitna promjena smjera.

Slavoniju je danas posjetila i kandidatkinja Sanda Kolaković, koja je istaknula da će se u Europskom parlamentu zalagati za prava radnika, mladih i umirovljenika, odnosno svih onih koji su obespravljeni današnjim načinom funkcioniranja Unije.

| Broj posjeta: 572 |

Želite li komentirati? Objava: "Kapraljević: Dok Hrvatsko gospodarstvo tone, premijer Milanović se igra kauboja"

Imate li komentar?