Kandidatkinja za EU parlament Marita Brčić Kuljiš u Sinju

U sklopu kampanje za EU parlament, u Sinju je danas boravila kaštelanka Marita Brčić Kuljiš, druga na listi Hrvatskih laburista – stranke rada.Marita Brčić Kuljiš je doktorica znanosti, docentica na Odsjeku za filozofiju Filozofskog fakulteta u Splitu. U organizaciji sinjskog ogranka Hrvatskih laburista u Sinju se danas družila s građanima, a druženju su nazočili i čelnici županijske podružnice Hrvatskih laburista. Između ostalog, Brčić Kuljić pojasnila je po čemu se lista Hrvatskih laburista razlikuje od ostalih lista.

‘Lista Hrvatskih laburista nudi jednu drugačiju viziju politike, politike koja će se, nadamo se, početi provoditi u Hrvatskoj, pa tako i u Europskoj uniji. To je politika koja će štititi radnika i ljudsko dostojanstvo. Ono što ćemo mi štititi u Europskoj uniji, to su hrvatske vrijednosti, to je javno dobro i prirodna dobra koja se ne smiju prodavati niti pod koju cijenu. To je ono po čemu se lista Hrvatskih laburista razlikuje od svih ostalih lista u Hrvatskoj’.

Hrvatski laburisti ističu kako živimo u doba nesigurnosti i velikih socijalnih razlika, a globalni trend bogaćenja sve manjeg broja ljudi i osiromašivanja širokih slojeva društva smatraju bolešću društva i drže ga neprihvatljivim. Smatraju kako Europska unija još uvijek ne nudi zadovoljavajuća rješenja, te će se boriti da se taj trend promijeni. Europa socijalne pravde projekt je kojim žele zastupati interese građana Hrvatske.

Marita Brčić Kuljiš pozvala je danas građane Sinja da iziđu na izbore za Europski parlament, koji će se održati 14. travnja.

‘To je festival demokracije. To je prvi put da građani Hrvatske mogu direktno birati predstavnike koji će ih predstavljati u Europskom parlamentu i neka ne padnu pod utjecaj da ne mogu ništa napraviti ili promijeniti. Svaki glas je važan. Svaki glas Sinjana također će biti važan za sljedeće izbore’, kazala je Brčić Kuljiš.

Izvor: http://www.ferata.hr/teme/13823-kampanja-hrvatskih-laburista

| Broj posjeta: 507 |

Želite li komentirati? Objava: "Kandidatkinja za EU parlament Marita Brčić Kuljiš u Sinju"

Imate li komentar?