Kirinić: Za posao neće trebati plava knjižica ili rođaci!

KARLOVAC – Kako bi se problem iseljavanja mladih riješio, a istovremeno poboljšala kvaliteta života svih građana Karlovca, potrebno je osmisliti i provesti konkretne mjere javnih politika u lokalnoj zajednici. Zaključili su tako karlovački SDP-ovci i Laburisti pa su ponudili kratkoročne mjere koje imaju u planu primijeniti već od 1. siječnja sljedeće godine, a odnosile bi se na sve društvene skupine. Cilj im je poboljšati kvalitetu života u Karlovcu za sve njegove građane.

— Mladi i obrazovani ljudi odlaze iz županije, a trenutačna vlast to ne vidi kao problem. Kažu da je nezaposlenost svedena na minimum. Nedavno smo čitali o problemu koruptivne hobotnice u Karlovcu i ništa se nije promijenilo. Oni i dalje rade po svome, ponoseći se sramotom, iznijela je Laburistica Snježana Kirinić.

Snježana Kirinić, kandidatkinja na listi, naglasila je i da je građanima Karlovca od svega najpotrebniji posao “za koji neće trebati knjižica plave boje, različiti rođaci i stričevi”.

— Nitko ispod 55 godina nema razloga dati glas HDZ-u: obećali su im mirovine 27 posto manje. Ja sam ’78 godište – moja generacija ih vjerojatno neće ni vidjeti, zaključila je Kirinić.

Izvor: KAportal, Radio Mrežnica

| Broj posjeta: 190 |

Želite li komentirati? Objava: "Kirinić: Za posao neće trebati plava knjižica ili rođaci!"

Imate li komentar?