Stjepan Fotović jednoglasno potvrđen za predsjednika ogranka Vrbovec

Vrbovec, 25. kolovoza 2017. – Ogranak Vrbovec održao je svoju prvu Redovnu izbornu skupštinu, iako su ljetne vrućine još uvijek na snazi i naši članovi upijaju predzadnje ljetne zrake, na skupštini se okupio zavidan broj laburistica i laburista koji su s veseljem odradili svoju stranačku dužnost.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Stjepan Fotović koji se iskazao i dokazao svojim dosadašnjim revnim i transparentnim radom, te su mu članovi bez imalo dvojbe dali povjerenje da laburiste u Vrbovcu vodi još jedan mandat. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Marijo Baček, Franjo Horvat, Mirjana Hunjak, Tomislav Kolundžić, Mirjana Kunder, Nedeljko Perica, Vlado Šturlić i Ivan Turk.


Svojim prisustvom skupštinu je uveličao i gradonačelnik Vrbovca, predsjednik gradske organizacije SDP-a gospodin Denis Kralj koji se kratko obratio članicama i članovima te se zahvalio na korektnoj dosadašnjoj suradnji, u svom obraćanju naglasio je kako je u pripremi mnogo projekata, a jedan je upravo realiziran i to zahvaljujući Stjepanu Fotoviću koji je omogućio da se smanji cijena radničkog pokaza za 180,00 kuna dok su se cijene studentskih i đačkih pokaza smanjile za 30,00 kuna.

Na skupštini su kao gosti nazočili i predsjednik Stranke David Bregovac, predsjednik ogranka Kloštar Ivanić Vlado Pandurić i tajnica Stranke Maja Ilčić. U kratkom izlaganju predsjednik Stranke je naveo da je Stranka trenutno u rekonstrukciji tako da se kroz reviziju članstva želi dobiti pravo stanje, te su u tijeku redovne skupštine koje naše gradske i županijske organizacije moraju provesti, a temeljem naših akata. Tajnica Maja Ilčić ukratko je podsjetila na rezultate proteklih lokalnih izbora, kratko obavijestila članice i članove o budućem funkcioniranje stranke kroz financijsku i organizacijsku shemu, te naglasila da će Stranka, a sukladno razgovoru na sjednici Nacionalnog vijeća istaknuti svoje stavove vezano za Porez na nekretnine i otvorila pitanje vezano za najavu zabrane rada studentima. Nakon uspješne sjednice članice i članovi su svoje druženje nastavili uz skroman domjenak i osvježenje.

| Broj posjeta: 299 |

Želite li komentirati? Objava: "Stjepan Fotović jednoglasno potvrđen za predsjednika ogranka Vrbovec"

Imate li komentar?