Mrtva trka sučeljavanja Plenković-Bernardić, prepucavanje na najjače, bez sadržaja

Nezavisni zastupnik u Gradskoj skupstini Grada Zagreba Renato Petek, predsjednik Hrvatskih laburista David Bregovac, predsjednik Demokrata Mirando Mrsic, Davor Dobrovic Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Hrvatski Laburisti i Demokrati poručili su kako sučeljavanje pokazuje koliko ni Bernardića ni Plenkovića nije briga što će se dešavati s radnicama, radnicima, građankama i građanima nakon izbora.

„Bero je odsutan u svojim mislima, a Plenković bahato farba svijetlim bojama sadašnjosti i budućnosti zemlje.“  – poručio je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata. Daleko su obojica od realne slike koju svaki dan žive hrvatske građanke i građani, rekao je Mrsić. Pitanje svih pitanja je gdje je registrator iz kojega Bero vadi te silne papire, kazao je. 

Mrtva trka sučeljavanja između Plenkovića i Bernardića, prepuno prepucavanja i cipelarenja, a bez sadržaja i rješenja kako Hrvatsku izvući iz teške ekonomske i zdravstvene krize. 

„Kada bi se Plenković i Bernardić spustili sa svojih planeta među ljude, radnice i radnike, znali bi kakvo je stvarno stanje. Nažalost, to ne vidimo i to žulja naše ljude, a oni za to, jednostavno, ne mare. Sramota!“ – zaključio je David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista. 

| Broj posjeta: 61 |

Želite li komentirati? Objava: "Mrtva trka sučeljavanja Plenković-Bernardić, prepucavanje na najjače, bez sadržaja"

Imate li komentar?