Hvala vam!

Hrvatski laburisti, Demokrati, Lista za Rijeku, Zeleni savez-zeleni i nezavisni kandidati Renato Petek i Damir Kajin - Zajedno za odgovornu Hrvatsku

Demokrati i Hrvatski laburisti zahvaljuju svima koji su, usprkos i unatoč pandemiji COVID-19, bili odgovorni sami prema sebi, ali i svima u našem društvu, izašli na izbore i glasali. Nažalost, naša koalicija nije ostvarila planirane rezultate, ali smo se potrudili sudjelovati i dati svoj doprinos pluralizmu i demokraciji u Hrvatskoj.

Uz čestitke pobjednicima, smatramo da je potrebno upozoriti da više od polovine birača nije izašlo na izbore i da je izborna vaga žestoko skrenula u desno. Ovim izbornim rezultatima, nažalost, opstaje postojeća nomenklatura HDZ-ove vlasti, korupcije i prava koja se ostvaruju po članskoj iskaznici. Zemlja smo koja se još uvijek traži i izgrađuje.

Vrijednosti za koje se zalažemo neće postati dio svakodnevice ako olako dignemo ruke i odustanemo. Zato, kako se kaže, nekada pobijediš, a nekada naučiš. Izvući ćemo pouke iz rezultata iza nas i okrenuti se poslu koji je pred nama. A posla nije malo i nije lagan. Zato, nema predaje. Nastavljamo dalje naš politički put koji će biti još oštriji kako bismo očuvali demokratska načela koja su osovina razvoja moderne i progresivne Hrvatske.

| Broj posjeta: 137 |

Želite li komentirati? Objava: "Hvala vam!"

Imate li komentar?