Demokrati i Laburisti izlaze na izbore u svim izbornim jedinicama

Koalicija stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti u suradnji s strankama Lista za Rijeku i Zeleni savez-zeleni danas su predali liste kandidata za Hrvatski sabor, a izlaze u svim izbornim jedinicama.

Hrvatska nema vremena za političke „žetončiće“ i obranu privatnih interesa, vrijeme je za odgovornost i odlučnost u donošenju rješenja koji će nas izvući iz krize poručili su Demokrati i Hrvatski laburisti.

„Naš program Odgovorno za Hrvatsku 2.0 s 10 načela i 10 rješenja pruža jasnu sliku kako možemo premostiti teško vrijeme pred nama. Nužno je, između ostaloga, uvesti porez bogatima, ukinuti braniteljske mirovine, revidirati Vatikanske ugovore, odvojiti javno od privatnog zdravstva.“ – poručio je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata.

David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista, naglasio je kako će osigurati pravedne plaće za pošten rad hrvatskih radnica i radnika te će smanjiti davanja za zapošljavanja na neodređeno, a povećati davanja za rad na određeno. Ujedno je pozvao građanke i građane da izađu na izbore u što većem broju i da biraju odgovorno. Na predaji lista, uz članove stranaka, bili su i Damir Kajin, nezavisni kandidat te Renato Petek, nezavisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

 

 

| Broj posjeta: 254 |

Želite li komentirati? Objava: "Demokrati i Laburisti izlaze na izbore u svim izbornim jedinicama"

Imate li komentar?